Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    Egyébként új játékot kezdtem. Football God-on. Bár látszólag nem sok minden változott. Ismét Dunakeszi. Magyar Kupa, 1.Forduló, ellenfél: Békéscsaba, eredmény: 4:2. Akkor ez most azt jelenti, hogy egész egyszerűen egy zseni vagyok, akinél nagyobb taktikust még nem hordott hátán a föld? :-)))))
    A viccet félre téve, persze még csak ezen a tétmeccsen vagyok túl. Az első bajnoki majd csak most jön. Vettem egy 19 éves luxemburgi csatárkölköt, aki a jobbszélső (RW) posztján 5.25-ös értékű. Potom 24000 Euróért jött. Majd amikor megérkezett, a gép kiírta, hogy rettentő bölcs döntést hoztam (hát igen megszokhatta volna már tőlem :-) ugyanis a fiatalember két ponttal magasabb értékekkel rendelkezik, mintazt korábban sejteni engedte. Tehát a negyedosztályba sikerült igazolnom egy 19 éves, kettes tehetségű 7.25-ös jobb szélsőt. Mennyi idő kell vajon míg bekerül hazája válogatottjába? A magyar negyedosztályból persze.