Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    Üdv!

Én a Dunakeszi negyedosztályú csapatával kezdtem egy karriert. Nem mertem bevállalni a "Football God"-ot, maradtam a "Professional" szintnél. Ez elsőre jó ötletnek tűnt, mert egy-két sikeres igazolásnak és ifi szerződtetésének köszönhetően az én csapatom lett bár a legerősebb a ligában, mégis bizony erősen bukdácsoltam. Azért az őszi szezon végére csak sikerült az első helyen végeznem. Indulhattam a kupában is, és itt értek a nagyobb meglepetések. Az első fordulóban összesorsoltak az MTK-val. Örültem, hiszen legalább egyszer a szezonban teltház lesz a stadionban. Jól jön az a kis bevétel plussz. Először abban reménykedtem, hogy talán négynél többet nem kapok. Nos ehelyett 4:2-re legyőztem őket. Igaz ígértem a srácoknak egy ezres győzelmi prémiumot - ami igen jelentős, tekintve, hogy 50-60 Euró a heti átlagfizujuk. Úgy tűnik ez bevállt. 2. forduló, ellenfél: Bp. Honvéd. Ugyanaz a taktika. Végeredmény 3:3, tizenegyesekkel én mentem tovább. 3. forduló, ellenfél a harmadosztályú Karcag. Végeredmény: sima 2:0 nekem. Most a Vasas következik, de azt hiszem ezt a mérkőzést már nem játszom le, kezdek inkább egy új karriert Football God-on. Ugyanis történt még egy-két dolog, amit nem igen értek.
    A téli szünetben az Átadólistán megjelent két szabadon igazolható, rejtett attributumú játékos. Mindkettőt leigazoltam, gondoltam hátha... Kissé meglepett, hogy mindkettő 5-600 Eurós heti fizut kért, hisz említettem a többiek tized ennyit keresnek. Nem baj kifizettem. Nos az egyik játékos egy 9.5-ös, négyes tehetségű csatár, míg a másik egy 7.5-ös, ötös tehetségű védő. Mindkét játékos simán meghatározó lehetne bármely NB I-es klubnál, hogy tovább ne menjek... Akkor meg mit keresnek a negyed osztályban??? Kicsit kiábrándító. Pláne azok után, hogy ha már így alakult, betettem őket a kezdőbe, és az első két meccsen kénytelen voltam lecserélni őket, mert ők voltak a leggyengébbek. Játszottam egy 0:0-s és egy 0:1-es meccset. Ennyit a 9.5-ös csatárról. Pláne úgy, hogy miatta - belátom botor módon - kihagytam azt a 2.25-ös csatárt, aki vezette a házi góllövőlistát.
    Szóval mely dolgok tekintetében jelent nagyobb realitást egy nehezebb nehézségi szint? Mert, ha csak annyi, hogy még a gyengébb csapatok is könnyedén legyőznek, vagy épp egyre jobban "csal" a gép, akkor nem érdekel.
    Tapasztalatok?