Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • donpedro
    Nem adtam fel. :) Kösz a tippeket, bár eddig nem jutottam sokkal előbbre, kicsit unalmas már, hogy 5 meccsből négyszer még mindig az ellenfél kapusa lesz a mezőny legjobbja.

Az igazolásokat egyébként a jelek szerint egy kicsit elkapkodtam, most már ingyen igazolhatnék komolyabb játékosokat, de félek, hogy becsődölnék.

Amúgy a játék korábban is tetszett, csak a 3D meccs megy az agyamra, nomeg jó ideig nem voltak magyar ligák sem.

A magánélet részleg különösen bejön, a tőzsde is nagyon jópofa, bár egy kicsit könnyen kiismerhető - kb. két hónap alatt megdupláztam az indulótőkémet. (Gyorsan vissza is forgattam az egészet, hátha megint sikerül két hónap alatt megduplázni.) :)

Hogy a csapatomról is írjak valamit, a Pénzügyőrrel nyomom, célkitűzés a 14. hely volt, most a 10. helyet foglaljuk el, de nagyon sűrű a középmezőny, szóval ebből, akár még feljutás, vagy kiesés is lehet. A gólinségünket jellemzi, hogy a legkevesebb találatot mi szereztük a ligában, igaz, mi is kaptuk a legkevesebbet.

Már csak azt kell elérnem, hogy ne menjek csődbe (ez valszeg annyira nem lesz nehéz), és akkor hamarosan túl leszek az első TCM-es szezonomon. :)