11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
donpedro #3953 Köszi! :) -
#3952 ez viszonyag 1×ü, a csapatfeladatoknál kiírja ki milyen szinten képes megoldani az adott feladatot.
rákatt mondjuk a jobb oldali szögletrugásra, és a szintszámokat nézd, a sorrendhez nincs köze! -
donpedro #3951 Még egy kérdés, a szabadrúgáslövőket mi alapján választod ki? -
donpedro #3950 Lehet hogy nem fogod elhinni, de eddig is ott kerestem, és voltam olyan vak, hogy nem vettem észre... :) Annyira felül van, hogy azon automatikusan átsiklott eddig a szemem, és ezért azt hittem, hogy támadó mozgások alatt a kapuralövés, fejelés, stb. valamilyen kombinációját érted. (Ergo azt hittem, hogy a támadó mozgások kifejezés nem szerepel a játékban, hanem csak te használod, ez zavart össze)
Szóval megvan, köszi, most már csak az a kérdés, hogy ezt kb. milyen gyakorisággal kell alkalmazni, hogy ne menjen a többi rovására. -
#3949 EOtt ahol beáléítod,hogy mit edzen a csapat(ha te csinálod akkor tudod,hogy hol, ha nem te akkor keresd meg!)van egy gördülőmenü amibe beállíthatod,hogy mit edzen a csapat azon a héten!! -
donpedro #3948 Az erőnlét egész évben 80 fölött volt, a fáradtság jelenleg 2, de év közben ez általában felmegy majd 20-ig. Mit értesz támadó mozgás alatt? -
#3947 Retek Flórián az UTE töl igazolta a csaba.Több infóval nemtudok szolgálni. -
Neruel #3946 Jó rendben! Ezentúl, ha valaki átigazolásokat hiányol az jelezze, hogy melyik csapat honnan, kit igazolt. Ha lehet tűntesse fel a játékos nevén kívül a születési dátumát, magasság, súly adatát, hajszínét és hajformáját, posztját, ilyesmiket. Mert a sokatmondó "csomó igazolás nincs benne" mondatokkal nem nagyon tudok mit kezdeni.
Előre is köszi! -
#3945 Min változtattál?
Nincs benne egy csomó igazolás!
Pl:a csaba nemcsak Bokor-t igazolta le! -
#3944 Attol függ,hogy miért kapsz ki,ha jól emlékszem azért,mert kevés gólt rugsz,ha ez így van akkor ahogy már írtam gyakoroltasd a csapattal a támadó mozgásokat,az erönléted legyen min 75-80 és legyen 10 alatt a csapat fáradtsága!!! -
donpedro #3943 Nocsak :)) Akarod, hogy beeditáljalak a csapatomba? :) (Milyen poszton nyomtad?) -
donpedro #3942 Hamarosan át fogok állni fociistenre (én is az ultrarealista, mazochista vonalat követem), csak tegnap ilyenkor még azt se tudtam, hogy melyik gomb mire való.
Közben véget ért a szezon, a 10. helyet megőriztük, így elégedettek velem pályán belül és kívül egyaránt. Viszont, ha jól emlékszem a hozzászólásaitokra, akkor nekem most taktikát kell változtatnom, ha nem akarom sorra bukni a meccseket, igaz? -
Neruel #3941 Apróbb módosítások az adatbázisokban.
1) Adatbázis - NB I: 12 csapat, NB I/B: 18 csapat
2) Master.dat - NB I: 12 csapat, NB I/B 18 csapat
3) Adatbázis - NB I: 16 csapat, NB I/B: 14 csapat
4) Master.dat - NB I: 16 csapat, NB I/B: 14 csapat -
skristof #3940 na csakhogy! :)
megkaptad a mélem??? -
M.A.D. #3939 én fociistenen nyomom. donpedro, te is. úgy az igazi a szívás. :)
ja, ha kirúgnak, akkor aztán várhatod, mikor tesz valamelyik kutyaütő csapat ajánlatot.
-
M.A.D. #3938 Törekvés SE 1986-1989 -
#3937 Pénzügyőrrel? ott játszottam :))) -
donpedro #3936 Ja, annyit elfelejtettem hozzátenni, hogy a Fociisten fokozatot totál kezdőként nem mertem bevállalni, megelégedtem a középső (professional) fokozattal. -
donpedro #3935 Nem adtam fel. :) Kösz a tippeket, bár eddig nem jutottam sokkal előbbre, kicsit unalmas már, hogy 5 meccsből négyszer még mindig az ellenfél kapusa lesz a mezőny legjobbja.
Az igazolásokat egyébként a jelek szerint egy kicsit elkapkodtam, most már ingyen igazolhatnék komolyabb játékosokat, de félek, hogy becsődölnék.
Amúgy a játék korábban is tetszett, csak a 3D meccs megy az agyamra, nomeg jó ideig nem voltak magyar ligák sem.
A magánélet részleg különösen bejön, a tőzsde is nagyon jópofa, bár egy kicsit könnyen kiismerhető - kb. két hónap alatt megdupláztam az indulótőkémet. (Gyorsan vissza is forgattam az egészet, hátha megint sikerül két hónap alatt megduplázni.) :)
Hogy a csapatomról is írjak valamit, a Pénzügyőrrel nyomom, célkitűzés a 14. hely volt, most a 10. helyet foglaljuk el, de nagyon sűrű a középmezőny, szóval ebből, akár még feljutás, vagy kiesés is lehet. A gólinségünket jellemzi, hogy a legkevesebb találatot mi szereztük a ligában, igaz, mi is kaptuk a legkevesebbet.
Már csak azt kell elérnem, hogy ne menjek csődbe (ez valszeg annyira nem lesz nehéz), és akkor hamarosan túl leszek az első TCM-es szezonomon. :) -
Neruel #3934 A játékosok képeit megint sikerült elrontanom, itt az újabb:
Játékosfotók
Bocsi, de ez az első alkalom, hogy valamit is felteszek a netre, így a probléma a tapasztalatlanságomból fakadt. -
Neruel #3933 Üdv!
Átteszem 8.3-ba a fájlokat, ahogy Joke javasolta remélem most fognak működni.
1) Adatbázis
2) Adatbázis - NB I: 16, NB I/B: 14 csapat
3) Címerek
4) Master.dat
5) Újságfőcímek
6) Játékosfotók
-
bang #3932 OK
legalább megsasolom az új vasadat -
#3931 Nekem az 1.4-es falshget van fenn és vagy 404 error lkessz a dologbol(2kb)vagy el se kezdi a letöltést!
Mit javasolsz? -
#3930 Bang jó lenne már végre újra összeröffenni valamikor,ha lesz időm írok 1 mailt,de szivesen látom a javaslataidat! -
#3929 Gyakoroltasd a csapattal a támadó mozgásokat és egyböl lőni fogják a gólokat nekem volt olyan,hogy 5 meccsen keresztül 100%-osan használták ki a helyzeteket a fiuk, de a többin is kb 65-70%-osan!
Vidd fel a legjobb ifiket a nagyokhoz(ha szerencséd van akkor csak attol,hogy felvitted lép egy szintet!)! -
bang #3928 na nehogy felad az elején.... jó ez a játék és többen tesznek is azért, hogy mégjobb legyen (magyarítás, magyar bajnokság, a játékmenetet érintő buherák, stb...)
az tény, hogy van benne egy-két bosszantó dolog, ami általában kezelhetetlen is, de ezekkel együtt elég ütős kis progi ez.
Az átigazolási reakciók pedig vszínű a korlátlan játékospiaci garázdálkodást hivatott megakadályozni, néha idegborzoló módon, én eddig ezeket nem tudtam kiiktatni.
csak kitartás (próbáld ki a fusiont is, más mint az alap FIFA)
-
donpedro #3927 Hmmm, az ismerkedés lassan kezd kudarcba fulladni. A tököm tele van már a játék hülyeségeivel. Az egy dolog, hogy 15 lövésből jó esetben 1 gólt lövünk, az egy másik, hogy az ellenfél 4 lövéséből 3 beakad, de az már végképp röhej, hogy a hazai mérlegem az utóbbi 4 meccsen 4 vereség, idegenben viszont már vagy 5 meccse veretlenek vagyunk, és asszem döntetlen is csak egy volt. (Már vagy 8 forduló óta nem fordult elő, hogy egy elvesztett meccsemen megérdemelt lett volna a rivális győzelme.)
Más kérdés, hogy így is hozza a csapat az előzetes elvárásokat, hiszen a bennmaradás volt a kitűzött cél, ehhez képest a 10. helyen vagyunk. -
donpedro #3926 Üdv! Még csak ismerkedek a játékkal, patcheket, magyarosítást felraktam (ezekhez külön grat!), és lassan kezdek belerázódni, azonban van valami amit nem értek. Hogyan lehet elkerülni, hogy egy átigazolási kísérlet ne legyen sportszerűtlen?
Valahol asszem már volt erről szó a topicban, ha jól emlékszem azt írtátok, hogy előbb a klubot kell megkeresni, és csak utána a játékost, de egyrészt lehet, hogy rosszul emlékszem, másrészt fogalmam sincs, hogy hogyan kell ezt csinálni.
Szóval ha valakinek van ötlete az segítsen, plz. Köszi. -
#3925 Én elkezdtem a Novara calcioval az olasz 3. osztályban. 2003-ban jutottak fel. Szóval első év itt. 11.-edik lettem első évben, ez is volt az idnéyelvárás. A következő évre befutottak az ifieim. Volt oylan, hogy 5 ifi játszott a kezdőben, az átlagéletkor nem volt 22 sem. nagyon jók voltak kiharcoltuk a 2. helyet, ezzel feljutottunk a másodosztályba, de már nem maratam itt. Elmentem a Modenahoz, épp akkor estek ki az elsőosztályból. De nem ment velük. Voltunk kieső helyen is, de aztán végül is a 18. helyen voltunk, amikor felbontották a szerződésem. Szerencsére mindjárt jött az udinese ajánlata, el is fogatta. Ők a 16.-ak voltak. Ők is kiestek az első osztályból az előző szezonban. Aztán velük elkezdtem menetelni, most a 6.ak vagyunk 2 ponttal lemaradva a feljutást jelentő negyedik helytől. Még sok van vissza, a 18. fordulóban vagyunk, de 24 csapat van. Azért a feljutás szerintem meglesz. Egyébként a legnehezebb fokozaton nyomom. -
#3924 Nevezzétek már át ezeket a hülye file-okat, azt menni fog. 8.3-asra, kis betükkel. Egyébként flashget szépen leszedi. -
#3923 Febr 19. -
#3922 Mikor raktad vfel utoljára(nekem február 7.-ei)? -
#3921 Teljesen, nincsen most ra idom. Pedig nincs sok hatra kb 60kbyte. -
M.A.D. #3920 én gyorsan hosszabítottam a Nortwich Viktoria-val a 2.!szezon 7. fordulójában, mert középtájt helyezkedtünk el, aztán zsínorban 4! vereség. de, (még)nem hőbörgnek. biztos, mert nemrég hosszabítottak velem.:)) -
#3919 gyerekek, a magyaritás teljesen leállt? -
skristof #3918 nektek lejönnek ezek a dolgok???????
mert nekem el sem indul a letöltés!!!!!!!!
pedig csináltam egy oldalt a sok kérdezőnek, meg fejlécet is, remélem beteszik
amugy url -
Nasheem #3917 Tetves g..i elnökség!
Felhozom a mocsárból a Forest Greent, az első 3 évben osztályt lépve, erre kiraknak a negyedik évben, mert nem voltunk 2 hónap után az első 12ben a Div1-ben. Egyébként az utolsó 3 meccsen 2 iksz és egy idegenbeli győzelmünk volt, erre kib...nak. Hálátlan parasztok, nem hogy szobrot emeltek volna nekem.
Mind1 majd jól kiröhögöm őket ha visszasülyednek és hívják a mágust, hogy megint segítsen. -
#3916 Ez így van. Végül is van benne valami. Az elelnfelek megismerik a taktikád. Én is így jártam. 13-0 ra szar kikapni. Most azt csinálom, hogy folyamatosan változtatom a taktikát. Így több marad 4-es szinten, ami egész jó. meg persze edzésen ezeket kell gyakorolni. Szóval használj több kombinációt és nem lesz gond. Más-más taktikát, persze a fontosabb emcsek előtt azért ne nagyon változtass, mert néha eltart ey-két emccsig mire megszokják az újjat. -
#3915 én ált. azon a poszton játszatom őket ahol a legmagassabb szintüek:), max. a kombinációkból eredő plusszpontokat veszem esetlegessen figyelembe, rágyurni a csapatmunkára...kombinációk, és fitness, innentől már csak a program tud büntetni.. mondjuk lesérüléssel.
a felállást nagyon ritkán változtatom, csak muszájból, vagy ha fel akarok hozni valakit, hogy aztán jól eladhassam
-
handras80 #3914 Nekem annyi problémám van, hogy egy szezont végig tudok játszani majdnem azonos felállással, sikeresen! Aztán a következő szezonban ugyanazzala felállással pofozógép leszek! Aztán meg nem találom megfelelő felállást! Szóval nem tudom mit csináljak!