Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki próbálkozzon vele akinek ideje van!
Igy lenne teljes a magyarositás
Hajrá
Ghud
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
NS, 2003-01-18
Gabriel Omar Batistuta az Inter játékosának tekinthetõ. A Roma argentin középcsatára péntek délután elbúcsúzott klubtársaitól, és elindult Milánóba, ahol várhatóan szombat délelõtt írja alá a szerzõdését, amely alapján talán már vasárnap, a Perugia–Inter bajnokin pályára léphet.

A medve nem játék.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert ha igy sem megy akkor félõ hogy egy winujratepeités vár rád😊
próbáltam XP-n, milleniumon, leszedtem a detonator drivert az eredetit tettem vissza,stb,nem tom mi baja lehet,segiccsetek?! valamelyik patch javit ezen?
Peti: a registry-bõl ugy tudod kiszedni a játékot hogy startmenü/futtatáshoz beirod hogy regedit és amikor bejön egy ablak ott a keresés menüben beirod a játék teljes nevét és elkezded keresni, mindig F3-al lépsz a következõ értékre és amit találsz és látod hogycsaik ehhez a játékhoz tartozhat töröld ki a delete gomb segitségével!
S ezután rakd fel ujra és hátha ez megszünteti a problémát!
Tök jó látni, hogy még él a fórum, sõt soha ennyire nem élt! Nekiugrottam a TCMnek és elsõ blikkre nagyon ütõs. Az FAPLM2002 után kicsit átszoktam a cm sorozatra, és utáltam magam ugyan érte, de kezdett nagyon tetszeni. (kb olyan volt mint csalni a bombázó barátnõdet egy gyengébbel, csak a változatosság kedvéért
)
Viszont a TCM elsõ próba után rögtön kijózanitott. Állat ez a játék!!
Ja és azzal kellett volna kezdenem, hogy minden elismerésem a magyarításokban résztvevõké. Ti vagytok az igazi FANok, gratulálok!
Rövidesen jövök a lama kérdéseimmel...
Sok sikert!
de megkérdezem akkor hogy mi a folyamata a "kinyerésnek"? mert én próbálgattam de semmi eredmény nem tudtam megnézni az extrackolt fájlokat!
Köszi
Csumi
A rotacios rendszert hogy lehet használni?
ti hogy álltatok neki Peti?
Nézd meg igy hátha menni fog.