Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Joke
    Én elkezdtem a Novara calcioval az olasz 3. osztályban. 2003-ban jutottak fel. Szóval első év itt. 11.-edik lettem első évben, ez is volt az idnéyelvárás. A következő évre befutottak az ifieim. Volt oylan, hogy 5 ifi játszott a kezdőben, az átlagéletkor nem volt 22 sem. nagyon jók voltak kiharcoltuk a 2. helyet, ezzel feljutottunk a másodosztályba, de már nem maratam itt. Elmentem a Modenahoz, épp akkor estek ki az elsőosztályból. De nem ment velük. Voltunk kieső helyen is, de aztán végül is a 18. helyen voltunk, amikor felbontották a szerződésem. Szerencsére mindjárt jött az udinese ajánlata, el is fogatta. Ők a 16.-ak voltak. Ők is kiestek az első osztályból az előző szezonban. Aztán velük elkezdtem menetelni, most a 6.ak vagyunk 2 ponttal lemaradva a feljutást jelentő negyedik helytől. Még sok van vissza, a 18. fordulóban vagyunk, de 24 csapat van. Azért a feljutás szerintem meglesz. Egyébként a legnehezebb fokozaton nyomom.