Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    Örülök, hogy így megpezsdítettem a fórumot. És köszönök minden segítséget.
    Az NB III már készen van. Lejjebb már nem tervezek, mert az editornak, mint programnak sajnos vannak hiányosságai. A magyar bajnoki struktúra így néz ki az első négy szinten: 1-1-2-6. Az editor viszont a következőket engedi: 1-1-2-2, 1-1-2-4, 1-1-2-8, 1-1-2-10. Hogy miért pont az 1-1-2-6 maradt ki az számomra is talány. A 4x24 csapat, az évi 46 meccsel gáz, a 8x12 legalább annyira, így végül a 8x16-nál maradtam, felemelve 32 csapatot a megyei bajnokságokból (illetve 33-at mert az NB III egyik csoportjában csak 15 csapat van - már a valóságban). Ami jelenleg a legnagyobb problémát okozza, hogy egész egyszerűen képtelen vagyok megoldani, hogy az NB III-ból is legyenek kiesők. Beállítok mindent ugyanúgy, mint azokban a külföldi ligákban, ahol a legalsóbb osztályból is vannak kiesők, és egyszerűen nem működik. Utálom!

Badgek! Nem tudja valaki egész véletlenül, hogy ha nekem - teszem azt - .bmp formátumban van meg egy csapat címere, akkor azt hogyan lehet átkonvertálni .tga formátumba, amit a játék is tudna kezelni? Milyen program kell hozzá, és honnan lehet azt megszerezni?