Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bang
    nem tudom, mert én 8 szintig jututtam, de nekem még gyenge csapat sem ajánlott semmit sem. (azóta új játékot kezdtem egy pici csapattal, de ha jól rémlik 10ezer pont kellet a 9. szinthez)
    2002-ben valóban jobban gyült a pénz, én még emberkereskedelemmel :) is foglalkoztam (megvettem egy tehetségesnek vélt fiatalt - még akkoris ha nem mekem megfelelő poszton játszott - majd fél v. egy év elteltével jó pénzért eladtam) Most még az utánpótlásomat is szélnek eresztem, ha nem extra, mert jól eladni nemigen bírom.
    Én mindig kis csapattal indulok és igazából akkor lesz pénzem (de nem több száz mó), amikor tőzsdére vihető csapat. Az idei változat némi óvatosságot követel, de nem vészes.

Tényleg nekem miért nincs ajánlatom soha más csapattól (rendszeresen nézem a karrier menüben és még a szerződésemben is mindig fenntartom a külföldi csapat igazolási opciót, természetesen több bajnokságot is futtatok). Max válogatott jelentkezik.
    Vagy ki kéne rugatnom magam ahhoz , hogy ajánlatot kapjak ??