Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    Ha már itt sokan beszámoltok a játékotok alakulásáról. Én is teszek egy ilyet. Diósgyőrrel kezdtem. A cél a második hely, ami nem tűnt túl megvalósíthatatlannak, mivel a harmadik legjobb csapat a Diósgyőr. (Vasvilla-vaskanál-vastányér-meghalok a diósgyőri vasgyárért)Aztán persze elkezdődött a bajnokság. 10 meccs után a 10. helyen állok. És nem nézek ki jól. A REAC simán vert 3:0-ra otthon. Hát nem örült a közönség. Szerencse, hogy nem a valóságban követtem el ugyanezt, mert az biztos, hogy már csak tolókocsiban látogathatnék ki a pályára. Viszont bevásároltam. Vettem 8 játékost. Mind 18 évesek. A legjobb egy Sao Tomé & Principe országából érkezett. Eredetileg azért vettem meg, mert bár 3.0-s AM volt, nem volt még tapasztalata - tehát a szezon végére ez 1 egész pontot nőhet - illetve a skilljei a következőképpen alakultak: Passing +2. Vagyis, ha nyomok mellé egy Techniquet, vagy egy Dribblinget a kis drága rövidesen 6.5-ös is lehet. Ez így még mindig nem a legígéretesebb, de úgy már igen, hogy vettem vagy 50.000-ért - hisz 3.0-sként jelezték - és megvásárlásakor kiderült, hogy bölcsen döntöttem, hiszen két egész ponttal magasabb. Tehát 50.000-ért vettem, és alig egy, másfél év múlva már 8.5-ös lesz. A másik egy Sierra Leone-i faszi, aki 253 cm magas és 110 kg. Kis aranyos. Közben az MTK kiejtette a Glasgow Rangerst, és bejutott a BL-be. Itt az Arsenaltól, a Lyontól és a Celtictől is kikapott. Eddig. A Fradi meg továbbjutott az UEFA-kupában és kiejtett egy portugál csapatot. Szóval lehet, hogy még így is erős a bajnokság. A válogattot a playoff előtt áll az EB-selejtezőkön, Wales vár rá.
    Eddig ennyi.