Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    1. Ki az a BUBUS, és mi az e-mail címe?
    2. Csak a gyengébbek kedvéért, a címereket is küldjem el?
    3. Alig fél órája beszéltem egy sráccal, akinek ugyanaz volt a problémája, mint Nektek. Átküldtem Neki a master.dat-ot. Azt mondta, működik, de most nincs ideje tesztelni, viszont még jelentkezik. Tehát 100%-ra nem mondom, hogy ez így működni fog.
    4. A master.dat ugye nem csak a magyar bajnokság módosításait fogja tartalmazni, hanem minden egyéb módosítást is, amit én csináltam az editorban? Nem lesz ez így gáz? Átírtam jó pár dolgot. Biztos, hogy ez mindenki jó lesz?
    5. Az meg a másik, hogyha valakinek mégsem tetszik valami, az nem is nagyon írhatná át az editorban, hiszen egyrészt lefagy, másrészt ha mégsem fagyna le, akkor elvesztene minden mást, amit eddig tartalmazott a master.dat.
    6. Vaaaagy!!! Csináljam azt, hogy visszamásolom az eredeti - csak az 1.1-es patch által módosított - adatbázisokat, arra rámásolom a magyar bajnokságot, azt elmentem és azt a master.dat-ot küldjem el? A gond az, hogy tényleg elég sok mindent módosítottam én az editorban.
    Szóval?
    Mi az óhaj?