Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Joke
    NHa valakit érdekelne, meg hogy felhozzam a topicot:)

BlackRazorral elkezdtük multiba nyomni a TCM-et. Az olaszb indultunk el, azt mindketten elviseljük. Ő a juve-val, én a milannal indultam. Az első évben ő lett a bajnok, és bl döntőt játszott, de kikpot ott a bayern-től. Én második lettem a bajnokságban. A második évben én lettem a bajnok, és megnyertem a bl-t is a bayern ellen, BlackRazor harmadik lett a bajnokságban. A harmadik évben elég sokáig vezettem a bajokságot, majd BlackRazor, de aztán ő az utolsó fordulóig vezetett majd az ucask döntetlenezett, és harmadik lett, én meg negyedik. A bl-ben leszerepeltünk, viszont az olasz kupát megnyerte BlackRazor. Most tartunk a negyedik év felénél kb. Blackrazor magabiztosan vezet, én nekem elég szarul megy, csak a tizedik vagyok. De még nyerhetek:) A legnagyobb ellenfelek a chievo meg az inter. A chievo nyert kétszer kupát, az inter egy bajnokságot meg egy bl-t. De eddig az első nény mindíg a milan, juve, chievo, inter kvartettből állt.

Egyébként baromira élvezzük, jó kis versengés a címekért, a játékosokért. Elég sok játékost elcseréltünk már egymással, de más csapatokkal is. A legdrágább igazolás BlackRazor-é volt a Roshicky-t vette meg a hertától 72 millió fontért asszem. Énnekem a Robi Carlos volt a legnagyobb 42 millió fontért. Jah, eladó most a Figo 21-es, potom 217 millióért asszem.:) Nah ennyit, majd ma folytatjuk, azt ha érdekel valakit leírjuk mi történt!

Addig is játszatok sokat!

TCM a király!