Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nasheem
    2013ban vagyok, de most kezd tök uncsi lenni (felülről a 3. nehézségi fokon). Majd minden évben tuti a bajnokság megnyerése és a Bl is 90%. Érdekes, hogy az olasz kupában jó ha 2 évente tudok döntőbe jutni. Még furább az Interkontinentális kupa döntője, ahol a minimum 160asra értékelt csapatommal általában 85-95re taksált Santosokkal, Bocakal és társaikkal játszunk. Így is garantált a büntatőpárbaj és ott a bukásom. Kezd dühíteni a dolog. Kipróbáltam azt is, hogy a cseresorral állok fel, mert ők tök pihentek (fittnes 90 felett, fáradság max 20), de sokat nem változott a helyzet. Nektek is hasonlóan megy?

Korábban olvastam, hogy valakinak a TCMben is sikerült két csapatot vezetni egyszerre. Jól emléxem vagy keverem a CMmel, mert ott tudom hogy lehet. Az tök jó lenne, mert unom az örök dilemmát a gyengébb fiatalok és a magasabb skillű öregek kérdésében. Főleg, hogy úgy néztem a TCMben inkább az öregek aratnak, már ha állandóan játékban vannak.
    Erről jut eszembe. A legjobb saját nevelésemnek elege lett a kispadból és abból, hogy nem voltam hajlanó félévente duplázni a fizetését, és új kihívást keres. A szerződése még 3 évig él+ 1 év opció, de most hiába állandó kezdő nem akar változni az állapot. A morálja már 95 körül jár, de hiába. Utálnám ha tovább állna, mert 1.5ös átlaga van meccsenként amit a 20as skillű Cassano is csak messziről néz. Fél éve törődök vele ilyen kiemelten, mit tegyek még?
    Ha esélytelen jól visszabaszom a tarcsiba és még az edzésekről is eltiltom, nehogy már a konkurenciának csiszolgassal gyámántot!:-))