Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nasheem
    Ja pont a kérdésedre nem válaszoltam:-)

Az alkalmazott taktika, sanjos nagymértékben függ a választott meccsnézettöl. 3Dben érdemes sima 3-4-3at eröltetni, direktben, long pass-szal. Összes csatár+az egyik CM távoli lövésen, a 3 védö legyen lehetöleg mind CD, magas agresszióval. Külösen akkor jó ez, ha valamelyik posztról elfogynak az embereid, mert 3Dben pl egy CD is viszonylag jól játszik középpályán. Javasolt a lestaktika is. 3Dben inkább a játzékosok egyéni képességei dominálnak, mint az összecsiszolt csapatjáték.:-(

Erösebb csapatok ellen javallott a szöveges mód. Itt már érdemesebb foglalkozni a taktikával. Én általánan 3-5-2öt játszok 3 CDvel, baszott erös AMmal és minimum egy gyors és profin beadó szélsö középpályással. Értelemszerüen irányít az AM, támadásvezetés pedig a jó szélsö oldalán (min. 25 golpassz/szezon). Itt már kicsit kevésbbé direktbe nyomulok és rövid passokkal, lestaktikával. Agressziót ajánlott csökkenteni, mert elkerülhetö a sárgaáradat. Nagyon érdemes figyelni a fitness értékeére, mert legalább olyan fontosak lesznek a 2 félidöben, mint a skillek. A cseréket még a lefutott meccseken is jó kihasználni a morál miatt.

A gond csak az, hogy nagyon eltér a két felállás, így nem igazán tudunk specializálódni. Megoldás lehet mindig ugyanannak a nézetnek a választása, de nekem a 3D kicsit lassú, az állandó szöveggel, meg szinte CMre degradálnám szegény TCMet:-). No meg nincs is jobb, mint a Juve ellen a 92. percben gyöztes gólt löni 3Dben. Ilyenkor szinte a stadionban érezve magam örjöngök, no meg a barátnQm is aki erre általában felébred...