11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#1698 Megvan minden! Crack, Patch! :)) -
#1696 A Patch megvan, márcsak a crack kell! -
#1695 Hi!
A TCM 2003 hoz, honnan lehet a paccsot és a hozzávaló cracket (ha kell!) leszedni?
Köszönöm -
Nasheem #1694 Még mindig fülvigyor? Szerintem nem túl nagy dobás a progi. Asszem EASportos barátaink még egy kategóriában az élre álltak.
TCM überalles! -
#1693 már nem kell :)mert már nekem is megvan... -
#1692 Egy URL-t nyomhatnál ha megvan :) -
Nasheem #1691 Azért ne rágd magad, a játszhatósága így is szinte tökéletes, a nyelvgyakorlás meg asszem mindannyiunkra ráfér.... -
#1690 örülök ha bárkinek és neked is segithettem:) Persze akik már tényleg befejezték a forditást ő nekik is köszönjük, de ők nem járnak ide:) Csak azt sajnálom hogy nem 100%-os mert még mindig nem jöttem rá az üzenetes részeket hogyan lehetne leforditani... -
#1689 a Gamestar fórumáról hogy kell smiley-okat berakni ide? -
#1688 KIJÖTT A CHAMPIONSHIP MANAGER 4!!! [fullvigyor] -
Nasheem #1687 Ha nem foglalkoztál volna eddig a magyarítással, fele ennyire sem ismerném a játékot, úgyhogy én köszönöm a segítséget:-). -
#1686 http://ghud.uw.hu/ -
#1683 köszi Nasheem pajti, kipróbálom:) amugy a casual player szinen nyomom egyenlőre, mivel még tanulgatom a játékot:) Mert eddig csak a forditásával voltam elfoglalva főleg, bár még igy sem 100%-os nem tudom de nem is igaz hogy nem lehet ezen segiteni:) Csak valami jó progi kellene hozzá.
-
Styrex #1682 Gyerekek, nekem a TCM2003 magyarítása kellene.
Küldje el valaki légyszives. -
Nasheem #1681 Ja pont a kérdésedre nem válaszoltam:-)
Az alkalmazott taktika, sanjos nagymértékben függ a választott meccsnézettöl. 3Dben érdemes sima 3-4-3at eröltetni, direktben, long pass-szal. Összes csatár+az egyik CM távoli lövésen, a 3 védö legyen lehetöleg mind CD, magas agresszióval. Külösen akkor jó ez, ha valamelyik posztról elfogynak az embereid, mert 3Dben pl egy CD is viszonylag jól játszik középpályán. Javasolt a lestaktika is. 3Dben inkább a játzékosok egyéni képességei dominálnak, mint az összecsiszolt csapatjáték.:-(
Erösebb csapatok ellen javallott a szöveges mód. Itt már érdemesebb foglalkozni a taktikával. Én általánan 3-5-2öt játszok 3 CDvel, baszott erös AMmal és minimum egy gyors és profin beadó szélsö középpályással. Értelemszerüen irányít az AM, támadásvezetés pedig a jó szélsö oldalán (min. 25 golpassz/szezon). Itt már kicsit kevésbbé direktbe nyomulok és rövid passokkal, lestaktikával. Agressziót ajánlott csökkenteni, mert elkerülhetö a sárgaáradat. Nagyon érdemes figyelni a fitness értékeére, mert legalább olyan fontosak lesznek a 2 félidöben, mint a skillek. A cseréket még a lefutott meccseken is jó kihasználni a morál miatt.
A gond csak az, hogy nagyon eltér a két felállás, így nem igazán tudunk specializálódni. Megoldás lehet mindig ugyanannak a nézetnek a választása, de nekem a 3D kicsit lassú, az állandó szöveggel, meg szinte CMre degradálnám szegény TCMet:-). No meg nincs is jobb, mint a Juve ellen a 92. percben gyöztes gólt löni 3Dben. Ilyenkor szinte a stadionban érezve magam örjöngök, no meg a barátnQm is aki erre általában felébred...
-
Nasheem #1680 Milyen nehézségi fokot állítottál be? A felsö két kategória (sajna a neveket nem tom) szinte játszhatatlanul nehéz. Buktam a Serie A meccseket 140 vs 90 csapatértékeléseknél is sorban. Kicsit idegörlö volt. Fentröl a 3. szinten már megyeget, szinte mindig BL helyre érek, bár bajnokságot még sosem nyertem. BLben is elödöntö volt a max. A bajnokság végére megörülnek a kiscsapatok, föleg a kiesésre állók, nomeg némi AI rosszindulatot is felfedezni vélek. -
#1679 na szóval felteszem ujra a kérdést:)
milyen felállást javasoltok ill. taktikát? Vagy valami trükköt amit bevethet a csapatom. Mert egyszer nyerek 2x vesztek nem tul biztató:) Nem jöttem még rá hogy hogyan lehetne ebből kilábalni!
ötlet?
-
Styrex #1678 Gyerekek, nekem a TCM2003 magyarítása kellene.
Küldje el valaki légyszives. -
skristof #1677 megjelent egy ~24Mb-os CM4 demo! akit érdekel, az töltheti:
Letöltés... -
#1676 Hát én nem találtam meg, hogy hogyan lehet. Azt is íírtam, "Én legalábbis nem jöttem rá,hogy lehet az időt gyorsítani, de szeritnem nem is lehet." Jóvan, tévedtem. De viszont akkor is a TCM jobban bejön, sokkal jobb menürendesz, könnyebben kezelhető. Az meg nem igaz,hogy több hónap, mire kijön egy patch, mert az első javított crack napokon belül kijött, és azzal már nem fagyott. Legalábbis nekem nem. JA, és itt legalább javítják a problémákat, mert nem hallottam volna, hogy a cm-nél vannak javítások. Azt meg ne mesélje be senki, hogy hibátlan a játék:) De persze mindenkinek más a véleménye, ha neked az tetszik, játsz azzal, én ezzel fogok, de azért kipróbálom, és a cm4-et csak utána fogom szídni:) -
#1675 és meddig vitted? felvitted őket a harmadosztályba? -
M.A.D. #1674 Yeovil Town????? Én majd minden managerben azzal játszottam. :)))) Ilyet!!! -
#1673 és van is benne valami -
#1672 minden újság, minden weblap, azt írja hogy a CM a Managerek királya. -
#1671 Mondjuk en se szererrem emiatt a CM sorozatokat.
Adatbaszisban jo volt ezt nem vitatom.
De a kezelese es a meccs az szvsz lehetett volna sokkal jobb is.
Es ahogy neztem a CM4 se lesz e szempontbol jobb.
Raadasul a meccsek lejatszasa "gombfocinezetbol" 2003ban egy rohely. -
#1669 Hát lehet, hogy abba jobb. Bár őszintén, ki a fenét érdekel, hogy ki játszik a koreai 20. osztályban. Engem nem, és szerintem sok mindenki mást sem. De még az sem érdekel, ki játszik a spanyol harmadikban, elég nekem az első kettő:) Szóval ezért nem leszek cm4 fan. Na amit meg nagyon rühellek, az az, hogy kb száz év egy meccs, mert már a cm3-nál is az volt, hogy mire eltelt egy nap, az kb fél óra volt jobb gépeken is. Én legalábbis nem jöttem rá,hogy lehet az időt gyorsítani, de szeritnem nem is lehet. Én azt szeretem, mikor egy nap alatt egy év s lemegy. Szóval ezért eleve nem jöhet számításba a TCM-hez képest. De egy próbát azért megér, az esélyt megkapja:) -
#1668 adatbazisaban mindenkepp -
#1667 CM4 jobb -
Kabát Peti #1666 Ja Joke!1próbát megér!AKKORIS TCM!!!!!! -
#1665 Ja, most olvastam az eidos oldalán, valami gold cd angliában. Na akkor jövő héten meglesz, bár azt hiszem, én nem fogok vele túl sokat jáccani, de azért kipróbálom. -
#1664 március 28. ez már hivatalosan is be van jelentve -
#1663 Épp tegnap olvastam az egyik újságban,hogy április. Na akkor kicskit még előbb. -
#1662 CM4 Gone Gold.
Kiadas Marc 28. -
#1661 nah huha Peti pajtás te nagyon ráhajtottál:) ez igen gratulálok! Amugy nekem a játék előző részében volt ilyen hatalmas sikerem akkor a Chealse-vel történt már sokadik csapatom volt igy őket 2036-ban vettem át és egészen 2070-ig irányitottam:) Az ereményeink pedig:40 bajnokok ligája, 36 bajnokság, 26 UEFA kupa, 23 Chariti Shield, 35 Liga kupa, és 30 Angol kupa :) nagyon jól ment akkor, összesen kb 190 kupám volt:)...Egyébként aludni tudnék csak mivel éjfél után lehet neteznem (matáv...) igy nem alhatok:)
Szóval én még nem mélyültem el igy a játékban sokat babráltam vele, patchek meg minden..szal most kezdtem, és a mániám hogy egy kis csapatot próbálok felfutattni:) jelenleg a Yeovil együttesét az angol conference-ből de nem megy tul fényesen egyenlőre:) Sokszor kikapok..ezért is kérdezném meg hogy milyen felállást javasoltok ill. taktikát? Vagy valami trükköt hogy jól menjen a csapatnak.
-
#1660 köszi -
#1658 Ha jól tom szeptember közepe, szóval nem mostanában. de én enm is várom, TCM a legjobb!!! -
#1657 Nah, akkor mondom én. Ott még nem tartok, ahol Peti, de asszem 2010-et írunk(most sajna nem tom megnézni,emlékezetből írom), most vagyok a negyedik csapatnál.
A sturm-al kezdtem, egy nemzeti kupa, egy uefa kupa cím, 1 év után elmentem a rangershez. itt asszem 5 bajnoki cím, 4 kupa győzelem 4 ligakupa 4 bl győzelem.
Aztán jött a valencia, itt 2 év alatt 1 bl, 2 bajnoki cím.
Azrán irány a Real Madrid C.F, végre sikerült, ez volt a vágyam, szal most itt vagyok egy éve, 1 bajnoki cím, egy bl győzelem, 32 hónap (+ egy év opció a klub számára) van még vissza a szerződésemből asszem csak 3,5 milliót keresek, 100000 a bonusz. A valenciához azért mentem, mert gondoltam így könnyebben jutok a Real-ban, abban az évben egyébként is bajnok lett a Real, valószínű volt, hogy nem kapok onnan szerződést:) Aztán amikor a valenciánál lejárt a szerződésem, abban az évben nem ment úgy a Real-nak, meg is kaptam a szerződésajánlatot:) Úgyhogy sikerült,ide jutnom, csak közben ez a kényszerű két év a valenciánál, és persze ott is kellett teljesíteni:( Van egy feleségem, asszem olyan 26 éves, mint én, egy gyerek, ő még nincs egy éves, azt vann háza, meg repcsim, jachtom, nyaralom, de miből emlyik,megnemmondom.Nah ennyi.
A gondom cask az, hogy én a Real-t úyg szeretem, ahogy most van, és 2010-ben más nem sokan jáccanak itt a mai caspatból. 2011-ben meg a Robi, a Raúl, a Morientes is visszavonul, egyedül a Roni és a Casillas marad meg a mai csapatból jövőre is. Ronival sikerült kötnöm egy 2015-ig szóló szerződést, bár akkor már elég öreg lesz, de reméljük nem volt hiába való. Nah szóval a baj az, hogy így nem igazán tudom a kedvenc játékosaimat játszatni, ami azért elvesz egy kicsit a kedvemből. De ha meg a Real-al kezdem akkor meg egy amatőr edzőként ilyen nagy csapattal, az meg nem Real-is:) Most azon gondolkodom,ha lejár a szerződésem, eligazolok esetleg más bajnokságba, csak hát ugye az ember bl-t a kedvenc csapatával szeret nyerni, és eddig azon dolgoztam,hogy itt legyek, úgyhogy fogalmam sincs mit csinálok. Nah ha visszaolvasom kiderül mennyi zagyvaságot írtam. Jöhetnek a többiek! -
#1656 Nem tudja valaki hogy mikor jelenik már meg végre a CM4? -
Kabát Peti #1655 Most látom csak!Freezer pajti nem tucc aludnee?!Egyébként Miscillonak a ratingje 17.3as!Na csao4Most ti jöttök!!! -
Kabát Peti #1654 Nos,Freezer pajti,ha kéred,akkor írok is!Sorolom!Amióta elkezdtem a játékot,a Vasasssal vagyok!Jelenleg 2016.04.13án tartok!Ekkor már az Illés Bélánk is a 47ik életévét tapossa:!))Eredményeim:12 Bajnoki cím,6 Nemzetközi Kupagyőzelem,3 Eu Kupagyőzelem, 7 BL Serleg,és 7 Klub Világkupa Serleg!Itt tartok most:)Klubbom jelnlegi legjobb játékosa egy Tomasso Miscillo nevű olasz játékos,akit a Chievo Veronától szereztem!A játékosaim számát csökkentettem mert volt,hogy már 200on felül volt a játékosok száma!Jelenleg 126játékossal gazdálkodok!/Hát igen,bő a keret,ugyebár én is csak posztra igazolok:))/!Természetesen 140ezres az Illovszki Rudolf Stadion!:)épületekből természetesen mind full!Hát akor már asziszem nem marad más,mint a család:)Asszony most lett 31éves!Teháát lassan le kéne cserélnem,habár azon gondolkodom,hogy minek?!Mer a képen szín ugyanúgy néz ki,mint 20évesen a játékban:)))Van5kölköm,egytől egyig rosszaságok:)A legidősebb 10,aztán 9,8,7,6évesek!3fiú,és 2lány!Szerintetek igaz az a pletyka,miszerint 12éves korától a fiúkat be lehet tenni a saját ifi csapatotokba?!Mer nkeem már csak szűk 2 évem van akkor,és kipróbálom:))1ébként mindenem megvan,még a 100milliós rakétám is:)Szal teljesen fullos:))Család nem unatkozhat!:))Jajj,és még a szerződésről néhány szót:A Vasasnál az alapfizum 24millió font!Győzelmi bónuszom 1millió!Profit 0,5%!Még 38hónapig tutira van állásom:)1%auto béremelés!Autom.hosszabbítás lejárat előtt 10meccsel,és 1év opció a klub szmára!Asziszem mindent kifejtettem!MOST TI JÖTTÖK!!!