Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Joke
    Nah, akkor mondom én. Ott még nem tartok, ahol Peti, de asszem 2010-et írunk(most sajna nem tom megnézni,emlékezetből írom), most vagyok a negyedik csapatnál.

A sturm-al kezdtem, egy nemzeti kupa, egy uefa kupa cím, 1 év után elmentem a rangershez. itt asszem 5 bajnoki cím, 4 kupa győzelem 4 ligakupa 4 bl győzelem.

Aztán jött a valencia, itt 2 év alatt 1 bl, 2 bajnoki cím.

Azrán irány a Real Madrid C.F, végre sikerült, ez volt a vágyam, szal most itt vagyok egy éve, 1 bajnoki cím, egy bl győzelem, 32 hónap (+ egy év opció a klub számára) van még vissza a szerződésemből asszem csak 3,5 milliót keresek, 100000 a bonusz. A valenciához azért mentem, mert gondoltam így könnyebben jutok a Real-ban, abban az évben egyébként is bajnok lett a Real, valószínű volt, hogy nem kapok onnan szerződést:) Aztán amikor a valenciánál lejárt a szerződésem, abban az évben nem ment úgy a Real-nak, meg is kaptam a szerződésajánlatot:) Úgyhogy sikerült,ide jutnom, csak közben ez a kényszerű két év a valenciánál, és persze ott is kellett teljesíteni:( Van egy feleségem, asszem olyan 26 éves, mint én, egy gyerek, ő még nincs egy éves, azt vann háza, meg repcsim, jachtom, nyaralom, de miből emlyik,megnemmondom.Nah ennyi.

A gondom cask az, hogy én a Real-t úyg szeretem, ahogy most van, és 2010-ben más nem sokan jáccanak itt a mai caspatból. 2011-ben meg a Robi, a Raúl, a Morientes is visszavonul, egyedül a Roni és a Casillas marad meg a mai csapatból jövőre is. Ronival sikerült kötnöm egy 2015-ig szóló szerződést, bár akkor már elég öreg lesz, de reméljük nem volt hiába való. Nah szóval a baj az, hogy így nem igazán tudom a kedvenc játékosaimat játszatni, ami azért elvesz egy kicsit a kedvemből. De ha meg a Real-al kezdem akkor meg egy amatőr edzőként ilyen nagy csapattal, az meg nem Real-is:) Most azon gondolkodom,ha lejár a szerződésem, eligazolok esetleg más bajnokságba, csak hát ugye az ember bl-t a kedvenc csapatával szeret nyerni, és eddig azon dolgoztam,hogy itt legyek, úgyhogy fogalmam sincs mit csinálok. Nah ha visszaolvasom kiderül mennyi zagyvaságot írtam. Jöhetnek a többiek!