Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Kabát Peti
    Nos,Freezer pajti,ha kéred,akkor írok is!Sorolom!Amióta elkezdtem a játékot,a Vasasssal vagyok!Jelenleg 2016.04.13án tartok!Ekkor már az Illés Bélánk is a 47ik életévét tapossa:!))Eredményeim:12 Bajnoki cím,6 Nemzetközi Kupagyőzelem,3 Eu Kupagyőzelem, 7 BL Serleg,és 7 Klub Világkupa Serleg!Itt tartok most:)Klubbom jelnlegi legjobb játékosa egy Tomasso Miscillo nevű olasz játékos,akit a Chievo Veronától szereztem!A játékosaim számát csökkentettem mert volt,hogy már 200on felül volt a játékosok száma!Jelenleg 126játékossal gazdálkodok!/Hát igen,bő a keret,ugyebár én is csak posztra igazolok:))/!Természetesen 140ezres az Illovszki Rudolf Stadion!:)épületekből természetesen mind full!Hát akor már asziszem nem marad más,mint a család:)Asszony most lett 31éves!Teháát lassan le kéne cserélnem,habár azon gondolkodom,hogy minek?!Mer a képen szín ugyanúgy néz ki,mint 20évesen a játékban:)))Van5kölköm,egytől egyig rosszaságok:)A legidősebb 10,aztán 9,8,7,6évesek!3fiú,és 2lány!Szerintetek igaz az a pletyka,miszerint 12éves korától a fiúkat be lehet tenni a saját ifi csapatotokba?!Mer nkeem már csak szűk 2 évem van akkor,és kipróbálom:))1ébként mindenem megvan,még a 100milliós rakétám is:)Szal teljesen fullos:))Család nem unatkozhat!:))Jajj,és még a szerződésről néhány szót:A Vasasnál az alapfizum 24millió font!Győzelmi bónuszom 1millió!Profit 0,5%!Még 38hónapig tutira van állásom:)1%auto béremelés!Autom.hosszabbítás lejárat előtt 10meccsel,és 1év opció a klub szmára!Asziszem mindent kifejtettem!MOST TI JÖTTÖK!!!