Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Kabát Peti
    Ehh...FreezR!A Dragon Unpacker 5 egy olyan progi,amivel wad- kiterjesztésű fájlokat tucc +krekkelni,feltörni a fájlt,és a benne levő dolgokat úgymond kiszedni!Mi is +próbáltuk,mer egy pár hozzáértő MbRtől +kérdeztM,és mindenki aszonta,hogy a DUP5 kell ehhez,amit mi akarunk!Namost!Mi odáig jutottunk,hogy vmi szöveget(Nem MléXm,vissza kéne olvasnom....)Ja,igen+van,szal megtaláltuk a szponzorokat,amit csak azért nem tudtunk átírni mert azok náci nyelvre írodtakés én sayna csak englishül took!Na szal az art.wad-ból levő fileokat ki lehet szedni,pl:képeket szövegeket a játékból!És az emileket is az art.wad tartalmazza!Úgy sok cseresznyét neked!Hajrá!És ha vki tud+oldást az én problémámra,azt örömmel venném,ha segítene!Ja,ma áthoztam a szomszéd TCMjét,mer nekem alapból szar volt a CDm,és nála müködött,nálam+in nem!Úgyhogy má Tomatohoz hasonlóan én is unom!Csak tomato,te legalább láthatod azt a gyönyörű menüt,én+nem!EZT NE FELEDD! :-))) Na csaooosztok!!!