Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • a.carkey
    1. Szerintem, senki részéről sem kéne ez a stílus, mert jön FREAK, és átmegy a fórum Király Linda égése stílusú szapulásba és megyünk a "Gumiszobába" ... Szóval, nem kéne.

2. A helyesírás, a fórumokon nem jellemzően alapkövetelmény ... Itt nem diplomamunkát gépelünk. Az ember siet. Ez nem szempont. Megszoktuk.

3. CM vs TCM? Én vizuális típus vagyok, nekem a TCM -> MOST MÁR <-jobban bejön. Neked nem?! Ez van. Ez is egy vélemény.

4. Az, hogy egy pillanatra megnézel egy játékot, és eldöntöd, hogy milyen szar, az is. Vannak gamék, amik első látásra is szarok, meg másodikra is, de a TCM, nem jellemzően ilyen. Eleve, ha meccset akarsz látni egy kicsit várni kell. De mivel te is bizonyos fokig "manager fan" vagy, jól tudod, hogy egy foci manager játék, a játékosbörzék és játékosok tulajdonságának átböngészésével kezdődik. Ki mit tud, milyen a tactika, ellenfél stb. Szóval, hosszú míg elkezdesz igazán játszani. Menedzselés tekintetében ez is ott van. Sok funkció, edzésprogi, fiatalok felkészítése, reserve team meccsei, válogatott meccsek - ezeket mondjuk jó lenne látni, ill. jó lenne ha ki tudnám választani, hogy még milyen meccsek érdekelnek az enyémen kívül : ( -, + fanshop árak etc.

A negatív véleményedre pedig két elképzelésem van:

A. A cracked volt szar és kidobott menet közben winfosba. A CM valóban nem jellemzően produkálta ezt. De ott pl. eszméletlenül lassan ment el egy nap.(A crack problémára a megoldás: a jó crack kell hozzá, mert gondolom nem vetted meg és nem is a patchek felrakásával kezdted. Eleinte anno, sokaknak volt vele bajuk ... : ( )

B. Kaptál kezdetnek vagy 5 gólt ... (Hozzá se nyúltál a taktikához és csak a meccsre voltál kiváncsi, hogy miulyen is lett - pl. egy CM után, ez érthető is lenne -, ...) De így általában a sikerélmény=0. - Gondolom volt egy CM-ben bejáratott csapatod és jó kis játékosaid. Most is azt választottad kezdésnek, de tapasztalnod kellet, ez nem ua. Megállapításod: a TCM egy szar! : (

De ha leülsz játszani vele, rájössz, hogy nem rossz és az új bajnokságokkal még jobb lett.

Felesleges baromságok, amikről írtál:

Manapság - a készítők szerint - kell a managerekbe a fanshopok managelése is, a hamburgeressel együtt. Más kérdés, akinek ez nem tetszik, az adja át egy aszisztensnek a munka ezen részét. A CM-ben valóban nem voltak ilyen "felesleges" dolgok. De a TCM így kerek! Ezt 2002-2003-ban én elvárom. Az előző Cm-ben az elnyújtott napok vonal nem tetszett. Az első - Uk és Skót bajnokságos PC-s - CM még tényleg jó volt. Leültem pár haverral szombatonként és nyomtuk. 4 alkalom alatt lement 1 szezon. kb 18 szezont nyomtunk végig ilyen módszerrel. A CM3-tól kezdve azért ez már nekünk is sok volt. Felesleges idő ment el egy hét lefogásáig. Így már hosszú volt. Lassan jött a siker. Így vissza is tértünk az első v. második CM-hez. Aztán jött az FA sorozat, ami gyermekbetegségei ellenére belopta magát a szivembe. A TCm meg végre más készítők kezében egy nagyszarű masszát alkotva majdnem tökéletesre sikerült. grafikailag ott van, managelés szempontjából szintén és a haverokkal is képesek vagyunk több meccset lenyomni. Magyarul eltelik a szezon rendesen. Ha a TCM 2004-ben minimum a FIFA 2003 enginjét használják majd és keveset "pofoznak" a gamén, megszületik a KIRÁLY. A CM sorozatra meg egyre kevesebben fognak emlékezni.

CM4 (MAX mérkőzés):

SITE (pl.):

http://www.gamershell.com

Egy movie link a gaméból:

ftp://ftp.gamesdomain.co.uk/pub/movies/gd/CM4_mute.mpg

TCM (MAX mérkőzés):

SITE:

http://tcm2003.soccergaming.com

FOOTBALL MASTERS 2003 (MAX mérkőzés):

SITE:

http://www.espsoftware.co.uk

A CM sajnos évek óta nem sokat változott, a TCM (FA) meg hatalmas változáson ment át, mint idén a FIFA sorozat ... A TCM mind tartalmilag, mind grafikailag, mind a fizikai részen - a kapu előtti helyzetkihasználás, labda mozgása etc. - hatalmas változáson ment át. viszont a képeket látva és a videót megnézve a CM menürendszere, felépítése a CM4 esetében is ua (CM3) lesz.

Adatbázisilag most már, az idén megjelent Football Masters tűnik a legteljesebbnek. A régi - bm filmszakadás, nem jut eszembe a neve, 3 betü annak is a röviditése -, indította el "a hamburgeres bódék a managerekben" managereket, na ehhez hasonlít FM2003, csak grafikailag "zoknitaxli".) A 19. század végétől csörgedezik belőle az infó. Melyik csapat mit jászott a kupákban pl. 100 éve, meg ilyen finomságok. (Itt megjegyezném az angol csapatok infói elég részletesnek tűntek, de csak ezeket nézelődtem. Ha a többi szar, akkor bocs érte ...)

Mellesleg ez egy nagyon jó site a CM vs. TCM témában (mindkettővel foglalkoznak - aki nem ismerné, annak):

http://tcm2003.soccergaming.com

: )