Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • owen20
    Sziasztok!
    Legutóbb ott hagytam abba hogy a Liverpoolal Liga kupa döntőt játszottam és igazoltam pár játékost, a liga kupát sajna elvesztettük de a bajnokságba a 6. helyen végeztem az első szezon után így indulhattam az EL-be!
    Jött az új szezon és próbáltam fiatalítani új játékosokat igazolni.
    Így került a csapathoz: Rausch,Schwaab, Bastian, Schorch,a védelembe, Carrick, Randall, Weiss, J.Evans,J.Schelvey és Dembelé Goitom végleg legazoltam a csatársorba, jött még Podolski is.
    A szezon jó volt végig a tabella első felébe tanyásztunk és végül a 8. helyen végeztem az EL-be a 4. fordulóba estem ki az FA kupába 16között búcsusztam de legnagyobb sikerként megnyertem a Ligakupát.
    A célkitűzések teljesültek csak sajnos elszámoltam a költségvetést és több helyen minuszba kerültem és ez miatt a szövetség megbüntetett és nem igazolhattam játékost és -6ponttal keztük a bajnokságot.
    Ezzel a tudattal a tabella alsó felét céloztam meg a csapattal. Új játékos nem érkezett így de csak pár kölcsönből visszajött játékost adtam el akik maradtak annál a klubnál ahol kölcsön voltak.
    Jött az új idény az első pár fordulóba még minusz ponttal álltam de lassan beindult a csapat és szépen lassan mentem felfelé a tabellán.A tavaszi idényem jobban sikerült így végül a 11.helyen végeztem a klubbal, pedig a játékosállományt nem tudtam erősíteni így ez elég szép teljesítmény.
    Az EL-be a legjobb 8között a végül győztes Ajax vert ki míg a két Angol kupát az FA- és a Ligakupát a Man.City és az Evertont elverve hóditottam el a döntőbe.
    Így 4 év alatt már a 3. kupámat hóditottam el a csapattal.
    Sikerült a költségvetést rendezni és elég nagy haszonnal zártunk így most a következő év elején kaptam pénzt és igazolni is tudok már.
    30M kaptam igazolni és ezt a pénzt főleg a hiánypoztok betöltésére szántam:pl bal és jobb védő, Bal középpályás és csatár)
    A védelem és a kapus poszt volt eddig a legmegbízhatóbb így ezen a poszton akartam a legkisebb változtatást hozni.
    Érkezők:Jan Sebek(Chelsea kölcsönbe)kapus---cserekapusnak Kurucz mellett tökéletes hasonló szinten vannak de nálam Kurucz a numbe one.
    G.Hoyte(Arsenal)jobb hátvéd---nem hiszem hogy J.Evansot kiszorítja de biztos több meccsen is pályára lép főleg mert középhátvédként is bevethető
    A.N'diaye(őt még a minusz előtt vettem csak most ide írom) véd. középpályás----fiatal és megbízható Carrick mellett tökéletes és még rengeteget fejlődhet.
    N.Clyne(C.Palace) bal hátvéd------Rausch mellé csak Bastian volt bal hátvéd de ő is inkább középhátvádként funkcionált így a tavalyi év legjobb Palace-os játékosát igazoltam le fiatal és céltudatos aki bármikor képes pótolni Rausch-t
    G.Kakuta(T.Hottspur) bal középpályás----- 21éves nagyon nagy tehetség I.Gonzalezzel harcolnak majd a bal középpályás posztért talán annyi az előnye Kakutának hogy 21évesen van olyan jó mint a 30éves Gonzalez.
    J. Altidore(Hull) csatár---- volt a szerződésébe egy kikötés hogy nagyobb klub ingyen elviheti igy ő nem került pénzbe, fiatal és erőcsatár így nagy segítség lehet, igaz a jövő előtte van őt szépen lasssan akarom beépíteni a csapatba.
    F.Macheda(Burley)csatár---- elment az MU-tól pedig biztos mindenki ismeri, a Burleynál elég sok gólt rúgott így kifizettem érte a 9.5M, remélem visszahozza az árát és még ő is fiatal.
    S.Scannell(őt régen igazoltam sokszor kölcsönbe volt tavalyi évet azért mert nem igazolhattam nálunk töltötte és nem is olyan rossz éve volt 12gólt rúgott közte a Liga kupába és az FA kupába is az ő góljával nyertünk!)------ rengeteget fejlődőtt és még mindig fiatal.
    Poulsen(ő is még a minusz előtt jött)véd. középpályás---- idős de ő a rutin ,segít a fiataloknak főleg N"diayenak és ha kell játtszik de szerintem ebbe az évbe örül ha padra kerül mert sikerült egy erős keretet összeállítani.
    A számításaim szerint a pénzügyi keret elég lesz és ha elérjük a céljainkat vagy összejöt egy kupagyőzelem címvédés akkor még pozitivumot is zárhatunk
    tehát a keret így néz ki most:
    A kezdő:Kurucz-Rausch-Schorch-Bastian-Evans-N'Diaye-Randall-Weiss-Kakuta-Macheda-Scannell(ez a formától változhat általában vannak alapok de sokszor rotálni szoktam és nálam azért mindenki kap esélyt.)
    cserék: Sebek-Hoyte-Schwaab-Schelvey-Carrick-Gonzalez-Dembélé
    keretbe még lévő játékosok:Clyne-Altidore-Poulsen-Hogg-Jackson(ők ketten két saját nevelésű fiatal akik nagyon tehetségesek középhátvéd poszton tudom őket bevetni és főleg Hogg 20évesen 70 a ratingje)
    A tartalék csapatba csak saját nevelésű játékosaim vannak hagy szokják a meccseket.
    Van köztük pár nagyobb tehetség csak idő kell nekik hogy kiforrják magukat és főleg olyan posztokra vannak ők ahova még nem igazoltam és lehet nem is fogok.
    Most itt járok a következő meccs az Arsenal ellen lesz a CommS. egy újabb kupa majd kiderül van e esély nyerni igaz az edzőmeccseket nem olyan jol sikerültek de remélem a tétmeccs már más lesz!
    Ennyit eddig majd jövök a többi fejleménnyel ha lenyomom ezt az évet is!
    Sziasztok!