Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • owen20
    sziasztok
    A Leicester Cityvel keztem egy karriert ami úgy sikerült hogy karrier módba elindultam és a 3csapat közül őket választottam amit addot a gép.
    Az első év elég nehéz volt mint tudjuk ujonc csapat voltunk az angol 2. ligában és pénz se sokat adtak igazolni így főleg kölcsönjátékosokra hagyatkoztam, de azért sikerült venni pár játékost.
    A barátságos meccseken még ismerkedtem a csapattal és próbálgattam melyik lenne a legjobb taktika.
    A bajnokság kezdete nem úgy sikerült ahogy megálmodtam és 5forduló után közelebb voltam a kieső zónához mint a középmezőnyhöz.
    De mint tudjuk ebbe a ligába sok a csapat így sok a mérközés is így gondoltam majd belerázódnak a fiúk.
    Ahogy telt a bajnokság úgy araszolgattunk egyre feljebb, igaz voltak megtorpanások de mindig összetette magát a csapat.
    A téli igazolási dömpingbe sikerült megerősiteni a keretet úgy hogy az utolsó 10fordulóba már a feljutásért harcolt az alakulat.
    A bajnokság végén pedig sikerült a nagy álmot elérni a WBA mögött az utolsó fordulóban a Middlesborugh-t legyőzve a 2. helyen végeztünk így készülhettünk a Premier Ligára.
    A Liga kupában a döntöbe jutásért buktam el(a sorozatba megvertem pl a Tottheam csapatát idegenbe) sajnos az Arsenal nagy falat volt a csapatnak!
    Az Fa kupát sajnálom mert ott már elég korán a 3. fordulóban búcsúztam a küzdelmektől!
    Jött a következő év.
    A feljutásért elég jók pénzt kaptam mondhatni a dupláját mint amit alacsonyabb osztályba költhettem.
    Így érkezett a csapathoz Domizzi(olasz középhátvéd) Hoyte, Edgar, Giggs, Kazim Kazim, Anichebe, I.Gonzalez(urugvayi irányító), Kádár Tamás, Kurucz Péter(West Ham kapus)--őt ajánlom nagyon fejlődő képes és jól megbizhatóan véd)
    szerintem nem is veszek max cserekapust mert nagyon ügyes. az előző évben Nukri Rezishvili védett ő most a cserekapusom.
    A csapat a bentmaradást tűzte ki célul az erőviszonyokat látva(sajna Aston Villa kiesett mellette a Bolton és a Wigan se tudta az első osztályu tagságát megőrizni)
    A bajnokság kezdetén még szoknunk kellett a felső osztályt sok olyan meccsünk volt amit a végén buktunk vagy döntettlenre vagy vereség lett belől(pl Everton ellett otthon 2-0 ide és a 85. és 90. percbe két bekapott gól miatt 2-2 lett)
    De egyre jobban belejött a csapat és bravúr győzelmeket elérve most a 7. vagyok a bajnokságba(pl otthon az MU-t 5-1-re intéztem el)
    Még van hátra kb 10forduló de a Liga kupába döntőt játtszok a Liverpoolal míg az Fa Cupába legjobb 8között az Arsenallal játtszom kemény meccs lesz)
    A bajnokságba volt pár zakó most 3meccs óta vereség de remélem Liga kupába döntő miatt EL elérhető lesz mert a Liverpool a 3. a bajnokságba!
    Télen még sikerült megerősiteni a keretet jött egy német középhátvéd, A.Johnson(Fulham)-ből, meg pár kiegészitő ember de a mag kezd körvonalazódni és megvannak kiket szeretnék a csapatba tudni.
    Flavió-t a Mu-tól kölcsönkértem és most azért jügytök hogy őt le tudjam év végén igazolni mert a kölcsönkért Henok Goitomot is mert ők beváltak!
    Na egyelőre ennyi!
    Majd még írok!
    Sziasztok