Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • peter0
    owen20: én nem úgy gondolom, hogy ott van a többség...én úgy gondolom, hogy van aki védi Lesliet van akit nem érdekel mit csinál! Én nem támadom, ez tévedés, ezt ti veszitek csak támadásnak!! Engem csak nem érdekel, hogy lefordítja, engem eddig sem érdekelt ki fordította a játékokat és ezután sem fog!!
    Egy kérdés hozzád: Te megköszönöd a pékeknek minden nap, hogy megsütik azt a kenyeret amit megeszik a családod és te?? Vagy a süteményt a cukrászoknak?? Szerintem nem!!! És úgy gondolom, hogy Leslie azért fordítja le mert ő így gondolja, és mert neki is jó így! ENNYI!! És mégegyszer tévedés, hogy én támadom, ha visszaolvasol nem tettem, azonban engem folyamatosan támad és most már te is!!! ÉS nem kéne fenyegetőzni, mert az nem fehér ember szokott!!! Lehet mondjuk te sem vagy az...És aki nem szól semmit, azt sem a fordítás nem érdekli sem pedig Leslie sem pedig én, ő csak játszik!! De lehet jókat röhög vagy rajtam, vagy rajtatok! És vissza az agarakkal owen20!