Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • robin87
    Most hogy kész a 90%os senki nem sir utánnad lesli ha lelépsz ebben biztos vagyok,engem eddig sem izgatott ez a fórum beütöttem a goggleba hogy fifa manager 10 magyarositás és ezt dobta be,de mivel ami kellett már megszereztem nem irogatok ide felesleges mert kb 2 honapja nem kaptam arra választ hogy mitől nől a manager level---csak ilyen hülyeséget hogy legyél a honap managere és akkor nől....azt is megkérdeztem hogy honnan lehet letölteni az updateket de arra se jött válasz de azota 10en irtak hogy én a 2es updateét én a 3ast használom,nekik biztos a jézuska hozta karácsonyra...aki ezzel a játékkal játszik az mindd ilyen 14-18 éves okoska aki épp annak szurkol aki épp nyerő szériában van és sztárokat vesz.mindenki nagyon könnyüre állit mindent a manager elején meg átirja a database-ban az elkölthető pénzt milliárdokra hogy megvehesse a kedvenceit,illetve ugyjátszik hogy már az elejéán bejelöli hogy ne rughassák ki szóval ugy gondolom nincs miről beszélni...magyaritásér jöttem az megvan,mondjuk olyan amilyen....kisponyinak üzenném hogy szoljon apáknak hogy ujjitsák be a gépét mer elég uncsi lehet még mindig a 09-el játszani lelsienek meg billynek üzenném hogy bekaphatják a kukimat bő nyállal:-D mert ilyen netharcos mindkettő hogy kakilni is laptoppal jár ebben biztos vagyok.szevasztok basszatok