Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • robin87
    robertnatus!

Az amit irnak hogy játszania kell a válogatottban és csak akkor nyomhatja nálad az az ÉV HÜLYESÉGE----gondolj már bele németh krisztián 1 válogatott meccsen sem játszott meg én az mtk-ból gosztonyit mindig megveszem és vittem már spanyol angol német csapathoz is nulla válogatottsággal és mindenhol játszhatott....TÉNYLEG VAN ITT OLYAN AKI AZT HISZI HOGY EZ A PROGRAM SZÁMOLJA KI JÁTSZIK A VÁLOGATOTT MECCSEK 70% ÁN EGY ÉVBEN?lusta vok visszaolvasni hogy ki irta ezt neked de az BOLOND VOLT!A VALÓ ÉLETBEN van ugy hogy mielött egy brazil játékos angol csapatba igazol(sehol máshol nem érvényesek ezek a szabályok csak az egyesült királyságban) be kell tölteni a 18 adik életévét és valamennyi százalékú válogatott meccsen(u-17-u19-u20-u21) játszania kellett hogy odaigazolhasson,különben egy bizonyos work permit munkavállalási engedélyt kezd el emlegetni a játék...régebbi managerekben pl F.A PREMIER LEAGUE MANAGER volt olyan hogy leigazoltad non-eu-s volt piros kis jel mellette és ha nem játszattad nem játszott a válogatottban sem és el kellett adnod mer játéklehetőséget már nem tudál neki adni a piros kis jel miatt játéklehetőség nélkül meg miért hivnák a válogatottba..jön a kérdés tehát joval árun alul tudtad továbbadni,a fifa managerben ilyet nem tapasztaltam,nem olyan részletesen kidolgozott fantasztikus játék ez mint ahogy sokan gondoljátok...tehát az orvosság a te gondodra,vagy azért van ott a kis stoptábla mert késön igazoltad és már nem tudtad benevezni a bajnokságra(minden év elején jön egy táblázat ahol x-et kell tenni a játékosok neve mellé akit be akarsz nevezni 25öt lehet és sajátnevelésüeket.ha van 30 embered vagy vki késön érkezik csak a legközelebbi (félév) jan átigazolási után lehet vkit kivenni és betenni a helyére ha nincs hely a keretben,érdemes kölcsönadni ne fél évig porosodjon a nevek legalján,bl-nél is elöfordul ilyen ha már nyomta a selejtezöbe mondjuk az arsenallal akkor hiába vetted meg már nemjátszhat....am enyhe vigasz hogy a spanyol kupába beteheted de az évi 10 meccs kb ha a döntöig jutsz...