Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • billy76
    dujmi: a nemzetközi kupa jele nem így néz ki, mint amit leírt a kérdező

robin87: valószínűleg visszavonult, csak ez egy bug miatt történt és ezért nincs mail...

fél jogok a reális világban vannak, nem játszom olaszokkal, de gondolom a játék nem ismer ilyet, szerintem nem tudsz így venni (?)

játékost felajánlani annak a klubnak tudsz, aki a felajánláskor megjelenik. Ha zöld a csapat neve, akkor a te játékosod által játszott posztra keres embert, tehát elvileg érdekli...

játékos csere esetében igen csak akkor tudsz cserélni és/vagy fizetni vagy pénzt kérni érte ha a klub is akarja...

van 70 %-os is már, olvass vissza

savafan: üdv a fórumon

a nemzetközi kupáról nem írtál semmit, a Shamrock Rovers Fc (ír) nagy falat volt ? :-)

szoktál a játékosokkal beszélgetni ? és edző meccsek is segíthetnek...

edzés esetében szerintem a segéd manager vezényli az edzést, mert ebben az esetben íródik felül a te általad beállítottak...

a játékosoknak van egy 0-10-ig terjedő ismertség értékük, ez segít a tulajdonságaikat megismerni, erre a felderítő a megoldás...

a játékos ára általában azért ?-es, mert lehet átigazolási opciója ami miatt nem mindig annyi, amennyit kérnek érte (de ebben nem vagyok teljesen biztos)

a Honvéd tele van fiatalokkal, érdemes őket sokat játszatni (hét közben és válogatott meccsek alatt barátságos meccseket játszani.
    nem biztos hogy megéri igazolni, nem beszélve a kis edzői és klub presztízsről...

érdemes, de a Honvédnál nem biztos hogy erre kell költeni a pénzt az elején...

én ugro deszkának használtam csak a csapatot...

Wasse1. ha jól tudom nem