Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • opalzoltan
    Ezt a pénz problémát én úgy szoktam megoldani,hogy én adok pénzt a klubnak!!
    Career-->My Career és ezen belül Donate money to club.Feltéve ha van saját pénzed :D És ezt az adományozott pénzt 1 hónapon belül tudod majd felhasználni kb.Engem már sokszor kihúzott ill. kihúztam magam a bajból.
    Kis csapatnál nálam ez a megoldás,mert ugye nincs még nagy bevétel,értem én ezt angol conference ligáknál.Nagy klubboknál ugye egyszerűbb,mert ott van rengeteg pénz forrás.
    Vagy még esetleg az a megoldás,hogy próbáld meg átcsoportosítani a budget-eket.Financial statuson belül Propose to board.
    Remélem tudtam segíteni.
    üdv,pal

ja,én hetente,vagy kéthetente egyszer szoktam beszélgetni a játékosokkal,vagy amikor kiírja hogy beszélned kéne sűrűbben a játékosokkal.
    az én tapasztalatom az az,hogy a sok edzőtábor,sok étterem,vidámpark buli stb. sem tesz jót a morálnak.A sok siker,az eredményesség sokat dob a csapaton.A lényeg hogy tudni kell jól időzíteni ezeket a bulikat,nem elfelejteni a karácsonyi partyt,a játékosok szülinapjait,a klub születésnapját meg ehhez hasonló ünnepeket :D