Jedi Knight II - Outcast
-
Árnyvadász #2004 Régóta nem ültem ennyit a gép előtt. Éjszakákon keresztül virrasztottam a JK2-vel. Aztán többnapi virrasztás után végül sikerült befejezni. Mit is lehet mondani ezek után? Amikor leültem, nem bírtam felállni mellőle. Ez már önmagában is jó ajánló a játék részéről. De igazából a gondolkodtató játékmenet és a lézerkard frenetikus harcban alkalmazott megvalósítása, plussz erőhasználat teszi a játékot mérföldkő szintre. Aki esetleg kezdő játékos lenne de már van Speed nevü képessége, akkor ha azt bekapcsolja, mikor egy sötét Jedi megjelenik, szinte játszva legyőzheti, ugyanis lelassulva, halálpontos szúrásokat és vágásokat lehet bevinni az ellenfélnek, amiből egy is elég, aztán mehetünk tovább a fejtörök után. Miután meglett a lézerkard a fegyvereket nem is használtam. Egyedül csak az Admirális pajzsának lebontásakor, vagy egy egy magaslaton elhelyezkedő birodalmi katona kiiktatásakor. Elakadni nem nagyon akadtam el sehol se. Mindenre rá lehet jönni. És szerintem ha elakad valaki, inkább használja a fejét, mint jöjjön ide segítséget kérni, mert így veszít a játékélményből. Mi lenne egy Tomb Raider esetében itt? :)) De ha mégis valaki reménytelenül elakad, akkor szívesen segítek, csak írja le jól az adott szitut. A játékot élmény volt játszani és ehhez hozzájárult a magas színvonalú gépem is. Megérte fejleszteni, így teljesen más játszani, mint egy éppenhogy fut típusú géppel...