3049
Jedi Knight II - Outcast
  • cervin
    Hát sajnos vége.Az utolso happy elég egy szerünek sikerült.De le a kalappal.Van e valamilyen uj kihivás .?Ha todtok egy jó játékot adjatok ötletet.Köszi a segitségeket.Üdv.CERVIN.
  • EqUiNooX
    Hát igen, valszinű hogy a serverek még a régi verzio, 1.00-val vannak, és ez lehet a baj.. Pár nap talán, és akkor váltanak ők is, és akkor célszerű nekünk is peccselni. Viszont aki egyelőre csak single nyomja, annak jol jöhet. Sok gond volt korábbi hozzászolásokban az az "eltünő" ATST-ről, ez is korrigálva van mostmár sok mással együtt. Mindenki tegyen belátása szerint :]
  • Joseph
    Tévedtem, ma már műxik a szerver 1-03-al is.
  • Joseph
    Én is leszedtem, 1xer sikerült is szeverre jutnom, azóta kakukk... az előzö ver. nocd-je pedig 20mp-ként lehajigált, akkor halljuk az igazságot vkitől :-)
  • RERE
    Hááát!! Én leszedtem a peccset. De amióta leszedtem azóta nem tudok bemenni egy szerverre sem. ugyhogy uninstall és megint install. Maradtam a régebbinél.
  • EqUiNooX
    Jött ki uj peccs a játékhoz, elég sok single/multi korrekcioval, és uj multi pályákkal. Pár technikai javitás is van, olvassátok el akit érdekel..

http://support.lucasarts.com/patches/jedioutcast.htm
  • EqUiNooX
    Mehetsz körbe is ugrálva, de akkor mindig állj meg pihenni, és forceheal-al gyogyitsd fel magad fullra, majd megint ugrálás és gyogyitás, stb.. És a lifteknél meg ahogy irták előttem, felmégy egy szintet mindig..
  • Biboldeaux
    Van egy lift-szerüség, ami fel-le megy a gyürük között, és mikor megáll, egy "hálót feszít" a tátongó ür fölé. Azon lehet mászkálni. Meg kell várni, amig a te szintedre ér az izé. Ilyenkor nem árt egy F3, és utána át kell szaladni, felugrani a liftező izére, és így tovább.
  • skorpio7
    Arról ugyan nincs , de pénteken jön ki a demó , ami egy teljesen új küldetést tartalmaz , ami a full game-ban sem volt benne .
    Szóval a játék szerelmeseinek kötelező lesz ezt leszedni . :)
  • kokas
    VAn már bármi hír a kiegészítőről vagy ezt még nagyon korai megkérdezni???

Nagyon várom!
    CSá!
  • EqUiNooX
    Jajj, az isten szerelmére, ne húzdd fel magad kicsim. Ez csak egy vélemény volt, emiatt kár idegeskedni.. Whehehe :]]]
  • djcom
    Téged meg ki kérdezett?Lehet,hogy más örűl neki.Majd te szabod meg,hogy mit írok ide?He te kis pöcs
  • EqUiNooX
    Nem unod még? Mert megbocsáss, de én már nagyon.. Az még hagyján, hogy szivesebben szedem le a végigjáccást html vagy text formában, mint exe-ként, de hogy naponta bevágod ezt a linket....
  • djcom
    http://www.extra.hu/djcom/Jedy/vj.exe
    Itt a végigjátszás angolul ha elakadtok!!!!!!!
  • RERE
    itt van egy pár szerver.
    195.149.21.44:28071
    195.149.21.44:28072
    195.149.21.44:28074
    195.149.21.44:28076
    195.149.21.44:28077
    195.149.21.44:28078
    195.149.21.44:28080
    195.149.21.44:279831
  • EqUiNooX
    Vágdd el a kötelet a fénykarddal amik a nagy köveket tartják, és kinyilik az ajtó..
  • kokas
    Senki sincs rajtam kívül aki jedi masteren nyomta volna végig?
    Nem hiszem!
  • Head Hunter
    Az első pályán hol kell beállítani a szineket? És hogyan:)
  • skorpio7
    Nézd meg , hogy milyen jel van a falon és azt a jelet állítsd be középre a járólapon úgy , hogy ha kell eltolod a járólapot balra vagy jobbra .Remélem azért már ismered az "erőt" .
    Ha mind megegyezik , akkor nyílik ki a szemben lévő ajtó .
  • cervin
    ami a falon van az alényeg
  • skorpio7
    Nincs belőle ... de nem értem , hogy miért nem állsz neki letölteni az ISO-t ( olyan régóta kérdezed ezt , hogy tuti lejött volna azóta ).Ha van elég helyed , akkor Daemon-tools segítségével tudnál akár vinyóról is játszani vele .És persze benne lennének a videók is . :)
  • Aquli
    Valaki nem tud Ripet?
  • cervin
    nekem is ez a véleményem és még van hátra nem tom mennyi,remélem még sok./most kezdtem a dzsungelest/amugy ezt bün lenne kodokkal csetekkel játszani.
  • kokas
    Ha van még valaki aki a legnehezebb fokozaton csinálta végig, cheat nélkül az szóljon, mert gratuláció illeti!

Vivát!!!
  • Árnyvadász
    Régóta nem ültem ennyit a gép előtt. Éjszakákon keresztül virrasztottam a JK2-vel. Aztán többnapi virrasztás után végül sikerült befejezni. Mit is lehet mondani ezek után? Amikor leültem, nem bírtam felállni mellőle. Ez már önmagában is jó ajánló a játék részéről. De igazából a gondolkodtató játékmenet és a lézerkard frenetikus harcban alkalmazott megvalósítása, plussz erőhasználat teszi a játékot mérföldkő szintre. Aki esetleg kezdő játékos lenne de már van Speed nevü képessége, akkor ha azt bekapcsolja, mikor egy sötét Jedi megjelenik, szinte játszva legyőzheti, ugyanis lelassulva, halálpontos szúrásokat és vágásokat lehet bevinni az ellenfélnek, amiből egy is elég, aztán mehetünk tovább a fejtörök után. Miután meglett a lézerkard a fegyvereket nem is használtam. Egyedül csak az Admirális pajzsának lebontásakor, vagy egy egy magaslaton elhelyezkedő birodalmi katona kiiktatásakor. Elakadni nem nagyon akadtam el sehol se. Mindenre rá lehet jönni. És szerintem ha elakad valaki, inkább használja a fejét, mint jöjjön ide segítséget kérni, mert így veszít a játékélményből. Mi lenne egy Tomb Raider esetében itt? :)) De ha mégis valaki reménytelenül elakad, akkor szívesen segítek, csak írja le jól az adott szitut. A játékot élmény volt játszani és ehhez hozzájárult a magas színvonalú gépem is. Megérte fejleszteni, így teljesen más játszani, mint egy éppenhogy fut típusú géppel...
  • Breki33
    nem kell koszi mar megtalaltam.......
  • Breki33
    bocsi de had ne olvassak vegig 26 lapot ezert
    enis beszoktam irni legalabb egy szamot ha kerik

amugy kis béka nagy B-vel jár, ha lehet :-)
  • Breki33
    sziasztok

én viszon a 2. palyan akadtam el
    van egy urhalyofeleseg ami kozeledik a ket oldal kozott es bemegy egy szobaba ami elott valami takaritorobot van bent pedig egy R2D" roncsai
    viszont ha bentmaradok megsulok.

Masik reszen jott ket osztag rohamosztagos akiket kinyirtam es volt ket automata lezer amiket kiiktattam.
    Ezenkivul van egy szallitoszalag szeruseg ami elektromos.

MInden ellent kinyirtam, de nem tudom merre kell tovabbmenni
    please segitsetek
  • Breki33
    be kell allitani a kulonbozo szinu jeleket a megfelelore es akkor lesz 4. hid..
  • Herk
    Oké, bár egész nap nem értem rá:-))) lakásfelújítást csináljuk!
    Most próbalkoztam, ott vagyok a terminál előtt és USE-al próbálom beállítani a jelet, de nem csinál semmit
  • cervin
    na hello jedik
  • Dynamic
    Igen, behalt rendesen(még most sincs semmi).A Doom3 topikban Birdy szerver hibát írt.
  • RERE
    Menj Végig a tetején
  • Bilux
    Azon a részen vagyok amikor 2 üveghíd van az egyikkel átmentem a tuloldalra a másikon viszont nem tudok vissza menni mert az is leomlik se előre se hátra na most hogyan kell itt tovább menni?
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Aquli
    Honnan lehet ripet letolteni?
  • Gladiator
    close: én sem. szerintem kicsit megújítják a lapot.
  • Close
    Gyerekek! Behalt a www.hardwired.hu ? Napok óta nem tudom elérni az oldalt.
  • cervin
    van egy leirás asszem az ,,m,,gomb ott vettem észre hogy ez a kommunikációs frekvencia mármint az ábrák.Tehát,azokat kell fent kirakni majd vissza a vezérlőbe és adja magát.HERK maradjunk kapcsolatban ha neked is jó.Én már az éjszaka jol elhaladtam.ÜDV.
  • Herk
    Én is itt küzdök, a gondom az, hogy nem lehet állítani az ábrákat a szobákban és az ugrálós részen sem, mit csináljak?
  • cervin
    rossz ábrákat állitottam be.köszi amugy