Jedi Knight II - Outcast
  • EqUiNooX
    Nem semmi ez a játék :DD Kiszabaditom Lando-t, leszedem a konzol előtti gépágyukat, megtisztitom a terepet, elem nélküli infratávcsővel (ergo használhatatlan) bóklászok a raktárban hogy "oldalt váltsak", lopakodok, ugrálok, erre amikor odakerülnénk hogy tűnés innen, még tankoljam is meg a hajoját. Pfff.. Ha megkért volna hogy mossam is le, tuti fejbelövöm ott a helyszinen.. :] Na de félre a tréfát, végre elérkeztem a Bespinre, ott is az uccákra nem kis ugrabugrálás után.. Az ilyen, "körbe-körbe ugrálok izzó és sebző csöveken 20 percig" dolgot nem siratnám nem, ha kihagynák egyszer a játékból. Node mindegy, tuléltem és találkoztam az első Rebourn-nal, amit már nagyon vártam. Végre egy kis kardvivás :]] És ha már itt tartok, gondoltam a folytatás előtt utánanézek, hogy is van ez a kardvivás. Mindenkinek tudom ajánlani a www.jediknightii.net oldalt, benne is a "Lightsaber" menüpontot a Guide-k alatt.. Ott le van irva szépen minden a kardozás mikéntjéről. Sok egyéb infok is lehet még találni, érdemes átböngészni az egészet ha van szabad ideje valakinek. (ha már mondta valaki a cimet, akkor bocsi) Na további joreggelt!

http://www.jediknightii.net/lightsabers.shtml