Jedi Knight II - Outcast
  • skorpio7
    RON RAGN !

A taktika a következő !
    1. Eleve hődetonátorral rohansz a liftet irányító alsó épületbe és bedobodod gyorsan azt ( ha kell 2-őt ! ) .Közben mozogsz , mert ugye lő az ATST .Amúgy ha pont eltalálod vagy a tisztet vagy a birodalmit , akkor egyből meghal mindkettő .
    2. Beindítod a liftet , ami ugye kb. csak 5-6 másodperc elteltével indul felfelé .
    3. Amint felértél , fegyverváltás , irány a felső irányító épület és megölöd a tisztet .
    4. Ki az épületből és bevágódsz azonnal az ágyú irányítószékébe .Mivel az lefelé néz , így csak az ATST-vel kell törődnöd , amit 6-7 lövéssel lehet kiiktatni .A katonákkal ne törődj , nem sok vizet zavarnak , mivel nem lőnek rád ( mármint a lentiek ) . :)
    5. Hátrafordulsz és ekkor CSAK azt a 4 birodalmit őld meg , akik éppen ekkor rohannak ki a kisebb dombon álló épületből .Ez nekem 7-8 másodpercnél nem tart tovább .
    6. Ezután a fenti párkányon lévő összes birodalmit és volt időm még kinyírni , de a LEGFONTOSABB!!! , hogy amint megjelenik az ATST , azt LŐDD!!! Mert ha túl sok fogoly hal meg , akkor ugye kezdheted az egész pályát előlről .

Ha most elolvasod az előző hozzászólásaimat , akkor láthatod , hogy akár egyetlen save nélkül is meg lehet csinálni ezt a pályát ( mivel én így tettem , hogy tovább jussak ) , szóval nem nehéz .
    Ja igen ... én normál-on nyomom . :)