Jedi Knight II - Outcast
  • Close
    Szia Hmuda!

Már megint Hozzád fordulok segedelemért. :-) Azon a pályán vagyok, ahol a feladat: "Search for Galak's ship, Doomgiver". Átmentem egy termen, ahol ilyen forgó "szárnyak" vagy mik voltak, át kellett ugrálni rajtuk. Majd bejutottam egy baszottul hatalmas "aknába". Ennek a közepén van egy hatalmas épület és a bejutási oldalon van egy olyasmi közlekedési eszköz, mint amin a szenátorok tartják a beszédüket a tanácsban. Ha azon akarok átmenni, akkor a túloldalról rakétákkal szétlőnek a rohamosztagosok, ez miatt átugráltam a szélén és mindenkit kinyírtam a túloldalon is és a középső épületben is. Az épületben van három szint. Alul 4 db rohamosztagos ácsorog egy párkányon, ami kötülvesz egy zöld sugarat, de oda nem lehet bemenni. A középső rész az, ahová bejutottam, felül pedig 4 tiszt van. Ezeket is kinyírtam, és van egy ajtó itt, a legfelső szinten, ami nem nyílik, csak security key-el. De nem tudom, honnét lehet azt megszerezni. Ezen kívül van ott egy kapcsoló is a tiszti állásokban, amit ha megnyomok, fogalmam sincs mi történik. :-) Mit kell tennem? .-)