Mégis csak lesz ... :)))
  • KranaZoli #1272
    BUÉK!

    Végre NET közelbe kerültem, bár ez egyet jelent azzal, hogy munkába álltam :(

    Az utobbi időben rendesen volt időm nyomni az IGI2-t. Haladok is vele szépen, most asszem a 14-ik, vagy 15-ik küldinél vagyok. Magyarul léitámadás vagy v.mi hasonló a neve. Lézeres jelölővel kell megjelölni a légelhárító rakétákat, de erre még úgyis visszatérek.

    Tervezem a videó kártya cserét, de elég volt az élsimítást 2x-esre venni és 1024*768-ban, full beállítással szépen fut a game. A 4x, 6x élsimításnál kezd el szaggatni, irányíthatatlanná válni.

    Nagyon bejön a game, teljesen rákaptam ezekre a lopakodós játékokra. (Azért szerintem nem 100x nehezebb, mint a Splinter Cell)

    Itt legalább nem kell elcipelni a hullákat :)

    (vagy lehet, hogy lehet, csak én nem tom)

    No, 1x is most gondban vagyok!

    Tegnap este kúrvára kiakadtam a játékon. (már előfordult, de tegnap tetőzött, ma meg havazik :)

    Szóval 5 feladat van, abból 4 teljesítve.

    Uccsó az lenne, hogy megkeresni az utánpótlást. Odamegyek a megjelölt helyre és sehol semmi. Körözök össze vissza, kinyírom a még kósza ellenségeket is, akik már a térkép szélén vannak, anya szól is, hogy azonnal húzzak vissza a célterületre.

    HOL A FRANCBAN VAN A CSOMAG?!
    SEGÍTSETEK!

    Ha az a gond, hogy v.mit nem jó sorrendben csináltam meg, akkor behalok.
    Erre már volt példa a játékban. Szerintem brutál lineáris a játékmenet:

    A fogolyszöktetésnél szívtam vele.

    Uccsó feladat, hogy fedezzem a foglyot. Na én gondoltam megelőzöm, előre kinyírtam mindenkit.
    De ekkor szarik kijönni a ketrecéből az alany :(

    OK! "Fedezem" lesből, de nem mind1, hogy melyikből, ui. a kivezető videóban ráugrok a teherkocsi tetejére, a kijáratnál lévő toronyból, vagyis csak onnan fogadja el a játék. Ezek szerintem hibák!

    Ezért gyanakszom arra, hogy talán itt is v.mit nem a megfelelő sorrendben csináltam és azért nem találom az utánpótlás csomagot.

    Ami még naggyon nem tetszik a játékban az az, hogy mentés közben is megy a háttérben a játék. Így már párszor jól megszívtam, hogy úgy sikerült elmentenem, hogy visszatöltéskor rögtön kapok egy halálos sorozatot, vagy egy gránátot, amit a mentés közben eresztenek rám.

    HIBA!

    De hangsúlyozom tetszik a játék, csak mindenben keresem a hibát :) Komolyan mondom, még nem találkoztam egy számomra minden szempontból elfogadható játékkal. V.hogy mind1iket sikerül elkúrniuk a játékfejlesztőknek. Vagy túlnehezítik, vagy túl könnyű, sorolni lehetne a hibákat.

    Mindezek ellenére szeretném megtalálni azt a csomagot és továbblépni az IGI2-ben.

    A lopakodás, műholdas térkép használat, hőkamera nagyon faszán meg van csinálva. A térkép pl. baromi jó és nagyon nagy segítség!

    Huhh! Hát asszem kb. ennyi így elsőre...