Project IGI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként hol tudom leszedni a magyarítást?
Add már meg a címét légyszi!
Mégegyszer KÖSZ!
Amúgy meg, a lézeres célpontmegjelölõt kell használnod, hogy a légitámogatás bombázzon!
Az alattam lévõ táborban mindenkit kinyírtam és oda mutat az 1. feladat a térképen. De sehol egy kapaszkodó, egy létra, fogó, gomb, kapcsoló.
Mit tegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közepes fokozaton pályánként 3 feltöltést bír az elem.
Ja, csak az 1.0-ás változattal mûködik tökéletesen, tehát ne patch-eld fel a játékot.
Lentebb megírtam, hogy szerintem mik voltak a játék gyenge pontjai és még jött is hozzá pár.
(gyenge fokozaton nyomtam, nélhol könnyû volt, néhol nehéz, de azért még mindig azt mondom nem volt 100x nehezebb a Spliti-nél)
Hát nem biztos, hogy még1x nekiállok.
Legalábbis amíg nem lesz erõsebb videókártyám biztosan nem.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ELNÉZÉST!
Az volt a hiba, hogy az elsõ rakétát mégsem lövettem ki. Azért csináltam így, mert különben nem értem volna idõben oda a másodikhoz. Vagyis elõször az odavezetõ utat söpörtem tisztára, majd lövettem ki a másodikat és utána kellett visszacaplatnom az elsõhöz. Így végül épségben megtaláltam a csomagot 😊
Tegnap este még sikerült bejutnom a fõtemplomba is.
Most majd az következik.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Este lesz némi idõm újra megnézni.
Köszi!
Asszem ott a 4-es számú helynél menekítenek ki.
Én úgy emlékszem.
De lehet, hogyha keresni kell mégis valamit, mintha a 2. légvédelmi üteg közelében lenne, és aztán irány a 4-es pozíció.
Légicsapás a küldi magyar neve.
2 db légvédelmi ágyút kell hatástalanítani a lézeres bemérõ szerkezettel.
1.) Hatástalanítani az elsõ légv. ágyút (megvan)
2.) Megközelíteni a másodikat mielõtt a szövetséges gépet lelövik, ami hozná az utánpótlás csomagot (megvan)
3.) Hatástalanítani a második ágyút (megvan)
(talán még van 1, de az is megvan)
4.) Megkeresni az utánpótlás csomagot ill. a szétszóródott darabjait.
Itt vagyok elakadva.
Odamegyek a térképen a 4-es számú helyre, ahol lennie kellene, de sehol semmi.
:o
2 db pár tagból álló ellenséges egység van még ezen a területen. Likvidáltam õket, hátha õk lopták el 😊 Semmi...
Van a baszott nagy rétipipitér és sehol nem találok azt a kib*szott utánpótlás csomagot.
Ennél pontosabban nem igazán tudom leírni a küldit.
Ill. ami nagy gáz, hogy már nem tok menteni (lemerült az elemem) Így ha a kósza ellenállók kinyírnak, újra mehetek a 4-es jelû helyre a térképen.
írd már le pontosabban, hogy hol vagy bameg.
Most akkor a légvédelmi lövegek megsemmisítésénél vagy hol?
Én inkább Geforce FX-ben gondolkozom. Abból a 5600-os szériát tartják egy szinten az ATI 9600-al és azért mégis olcsóbb. Persze a legjobban egy GF 5900-esnek örülnék.
De helyesbítsetek ki, ha rosszak az infóim. Nem vagyok naprakész.
Használt cuccot nem szoktam venni. Van egy bolt, ahol fejlesztem a gépem. Õk visszaveszik a régi cuccaim elég jó áron és mindig náluk veszem ami kell.
Végre NET közelbe kerültem, bár ez egyet jelent azzal, hogy munkába álltam 😞
Az utobbi idõben rendesen volt idõm nyomni az IGI2-t. Haladok is vele szépen, most asszem a 14-ik, vagy 15-ik küldinél vagyok. Magyarul léitámadás vagy v.mi hasonló a neve. Lézeres jelölõvel kell megjelölni a légelhárító rakétákat, de erre még úgyis visszatérek.
Tervezem a videó kártya cserét, de elég volt az élsimítást 2x-esre venni és 1024*768-ban, full beállítással szépen fut a game. A 4x, 6x élsimításnál kezd el szaggatni, irányíthatatlanná válni.
Nagyon bejön a game, teljesen rákaptam ezekre a lopakodós játékokra. (Azért szerintem nem 100x nehezebb, mint a Splinter Cell)
Itt legalább nem kell elcipelni a hullákat 😊
(vagy lehet, hogy lehet, csak én nem tom)
No, 1x is most gondban vagyok!
Tegnap este kúrvára kiakadtam a játékon. (már elõfordult, de tegnap tetõzött, ma meg havazik 😊
Szóval 5 feladat van, abból 4 teljesítve.
Uccsó az lenne, hogy megkeresni az utánpótlást. Odamegyek a megjelölt helyre és sehol semmi. Körözök össze vissza, kinyírom a még kósza ellenségeket is, akik már a térkép szélén vannak, anya szól is, hogy azonnal húzzak vissza a célterületre.
HOL A FRANCBAN VAN A CSOMAG?!
SEGÍTSETEK!
Ha az a gond, hogy v.mit nem jó sorrendben csináltam meg, akkor behalok.
Erre már volt példa a játékban. Szerintem brutál lineáris a játékmenet:
A fogolyszöktetésnél szívtam vele.
Uccsó feladat, hogy fedezzem a foglyot. Na én gondoltam megelõzöm, elõre kinyírtam mindenkit.
De ekkor szarik kijönni a ketrecébõl az alany 😞
OK! "Fedezem" lesbõl, de nem mind1, hogy melyikbõl, ui. a kivezetõ videóban ráugrok a teherkocsi tetejére, a kijáratnál lévõ toronyból, vagyis csak onnan fogadja el a játék. Ezek szerintem hibák!
Ezért gyanakszom arra, hogy talán itt is v.mit nem a megfelelõ sorrendben csináltam és azért nem találom az utánpótlás csomagot.
Ami még naggyon nem tetszik a játékban az az, hogy mentés közben is megy a háttérben a játék. Így már párszor jól megszívtam, hogy úgy sikerült elmentenem, hogy visszatöltéskor rögtön kapok egy halálos sorozatot, vagy egy gránátot, amit a mentés közben eresztenek rám.
HIBA!
De hangsúlyozom tetszik a játék, csak mindenben keresem a hibát 😊 Komolyan mondom, még nem találkoztam egy számomra minden szempontból elfogadható játékkal. V.hogy mind1iket sikerül elkúrniuk a játékfejlesztõknek. Vagy túlnehezítik, vagy túl könnyû, sorolni lehetne a hibákat.
Mindezek ellenére szeretném megtalálni azt a csomagot és továbblépni az IGI2-ben.
A lopakodás, mûholdas térkép használat, hõkamera nagyon faszán meg van csinálva. A térkép pl. baromi jó és nagyon nagy segítség!
Huhh! Hát asszem kb. ennyi így elsõre...
Ma a videókártyán van a hangsúly, nem a procin!!!
Én mondjuk inkább ATI-t javasolnék...
Verzió 3)
Gf4Mx440-t eladod x pénzért és használtan veszel +párezer forintból egy Ti4200-t (akár 64 Megásat), azzal menni fog. (Nekem is az volt, amikor az IGI2-t nyomtam, még az anisot is bekapcsolhatod, persze AA-t nem)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Túlvagyok egy gépfejlesztésen.
AMD2600+, 512MB 400Mhz DDR, GigaByte alaplap (videókártya maradt - Geforce 4 MX 440 128MD DDR).
Gondoltam nekiállok újra az IGI2-nek, mert a régi konfiggal szaggatott a game.
Hát sajnos ezzel sem értem el a várt hatást.
Mindent max-ra tettem és azt vártam, hogy szaladni fog, de nem ez történt 😞
Sajnos még most is akadozva fut.
Nem tom mi lehet a probléma :o
Kettõ dologra gondolok, ami okozhatja:
1.) Szar a crack. (akkor másik kellene, de nem tom honnan lehetne beszerezni)
2.) Felpakoltam a legfrissebb Nvidia Driver-t, de lehetséges, hogy a GF4-es egy régebbi jól bevált driver kellene, nem a legfrissebb FX-es driver.
Nálatok minden OK a game-el?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
1enõre megpróbálm végignyomni a Splinter Cell-t, had szokjam a lopakodás feeling-et s utána talán már bátrabban tudok majd beleugrani ebbe a game-be is. A sikereitekhez én is gratulálok, le a kalappal. 
Teljesen magyar lesz minden üzenet, töltõképernyõ, beállítások, ... és csak a video-k maradtak eredeti nyelvûek?
(pl. Splinter Cell magyarításával teljes egészében meg vagyok elégedve, az full magyar.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szivesen kiprobalnam a multijat, de hat nincs eredetim...
Milyen a multija? CS-szeru? Vagy mifele? Meselnel rola par szot?
Hajjaj én még azzal is szívok rendesen

Sõt a mai felhozatalok között nem is olyan rossz! (van egypár párhuzam a splinter cell történetével)
Az összes küldetés szorosan igazodik a kerettörténethez, s itt is, mint a splinter cell-nél (meg úgy általában az ehhez hasonló történeteknél) egyre nagyobb lesz a baj...
(annyit láttam belõle, hogy FPS)
Grafika?, játékmenet?, történet?, ...
Az elsõ résszel nem játszottam ui. nagyon fapadosnak találtam.
Lopakodni kell ?,
vagy menni és lõni akit csak lehet?
1edül, vagy csapattal vagyok?
Basszus, ez egy annyira kiraly jatek, sztem tul hamar "eltunt a sullyesztoben", ez sokkal tobbet erdemelne!
K***a nehez, ha az ember nem rambozik, hanem ugyeskedik, lopakodik, stb, es ez nagyon bejon benne!
NE INSTALLÁLJAK SEMMI FÉLE JAVÍTÁST, ...
Jól értem?
* IGI2 Upgrade 1.2
* IGI2 Nordic Upgrade 1.2
* Jungle 1.1 upgrade MP mission
* Nordic Upgrade (v1)
Ezek közül melyikre van szükséges, hogy naprakész legyek?
Jól értem azt, ha frissítem, akkor nem lesz jó a magyarítás?
(vagy van v.mi sorrend? Elõször Upgrade, majd utána magyarítás?)
Sõt!!!
Majd írok oda is, de most újra felderítõ úton vagyok mint látod.

Nehéz szinten egyáltalán nem lehet menteni!!!
Az ellenfelek száma úgy tûnt nem változik.
Az AI se változott szerintem (az elsõ pályán a kerítésnél cirkáló ruszkit ugyanúgy - kúszva megközelítve, hogy a látótávolság 10 méter alatt maradjon - egy fejlövéssel kifingattam)
Nem tudom, én ált. mindent normál-on nyomok végig, így az IGI2-t is.
De mindjárt kipróbálom...
Patch: pl: HCGAMER.hu
Magyarítás: hát elég gagyi még, de azért talán jobb, mint a semmi (a 8. pályától a párbeszédeket én fordítottam)
gamehunter.hu
Végigjátszás: a fejemben (majd kérdezel, ha elakadsz, mint a splinti-nél)
Van nehany peccs (crack verziohoz is), ehhez nem adok linket, nekem fizetos ftp-n fenn vannak az ilyesmik.
Magyarositas: GameHunter (fontos, hogy csak az 1.0-as verzioval muxik jol, patch-el nem!!!)
Vegigjatszas pedig asszem talalhato hozza itt: GameFAQs
Most szereztem a game-et és érdeklõdnék, hogy mi van már a hozzá az alábbiak közül. Ha v.ki tud konkrét URL-eket is hozzá az légyszi írja meg.
* PATCH
* MAGYARÍTÁS
* VÉGIGJÁTSZÁS
1320-615D-BA73-52EC