Wizardry 8
  • EqUiNoX
    Aggyisten!

Nekem eddig nagyon bejött a játék, igaz még az elején tartok, Arnikába épp hogy beestem. A harc eleinte szokatlan volt, bénáztam is sokat, aztán kiderült, egyszerűbb kezelni mint gondoltam, csak én bonyolitottam tul :] Amugy a feeling, az kicsit hasonlit nekem a Krondorra, mármint a városok között "szabad" mászkálás, meg ugy általában. Persze, mai grafikai szinvonalon. Nagyon teccik. A kedvencem az, amikor az uton állok, és látom, hogy 10-20 bogár mászik szépen lassan felém :]] Hát, kirázott elsőre a hideg, az tény. (amugy is utálom aminek több lába van mint nekem, ez meg nagyon valoságodnak tűnt). Egy gondom van csupán, hogy néha beszaggat kicsit az egész, mert vinyóról tölt folyamatosan. Nem is értem, hogy az elején jo, szép, gyors, a nyilt terepek rajzolásánál is, a városi fogadó folyosóján pedig beszaggat. Nem hiszem, hogy egy 16mb-s savage4nél erősebb kellene neki, mégha elég gyengécskének számit manapság ez a kártya. Node, megoldom valahogy. Ha esetleg valaki találkozott volna ezzel a jelenséggel, és van rá megoldása, irja meg pls. Nade most megyek, megnézem mit akar ez a roger nevű ranger gyerek, északra a várostol. Kicsit gyengécske, nem fogom ápolgatni mindig, inkább letudom a questjét hamar :]] Na további jo napot!