1661
Wizardry 8
-
Demeter #250 Remedy: igen az a Cane of Corpus tényleg ütős cucc csak egy bibi van vele, nem minden partyban rohangál egy Faerie Ninja tudtommal. Szal ennyit a botról...
_Greg_: hogy mit kell tenni vele? Hát nem mást mint kinyírni. Igen tudom az elején még elég húzós lenyírni, de próbálkozz sűrűn a web ill. a paralyze varázslatokkal. Ha szerencséd van akkor lebéníthatod, majd a harcosok kicsinálhatják.
Renegade: igen tudom, de sajna azt nem tudtam, hogy az a láda random! :(( Bammeg ha ezt tudom, akkor maradtam volna! Na mind1, azért ha már nincs Ezcalibur, marad a "Light Shield". Ez is igencsak használható. :) Mondjuk nem is volt piskóta az a zár ami védte. -
Celern #248 Hi All!
Sajna csak nemrég tudtam elkezdeni a játékot, de ez arra volt elég hogy eljussak Arnikába és ott kiírtsak minden gonoszost :-)
A lényeg hogy nem igazán látom át hogy következő lépésben mit kéne tennem... Bejutni a toronyba? (de azt hogyan?)
Rég jáccottam hasonlóval és a BG-hez képest nagyon más de yo :-)
So: Plz Help! -
Remedy #246 Lenyomtam a Don Barlone srácot. Mi volt nála (az Astral Dominae mellett)?
A Cane of Corpus nevű gyönyörűség meg egy pár apróság. -
Remedy #245 A Swallower az nagy bazi valami, aminek ilyen háromszöges szájnyílása van. Az nem egy olyan nagy vész. Ütni kell mindennel ami csak van. -
Remedy #243 Lezúztam a szentélyt a South East Wildernessben. Akárki akármit mond, érdemes oda bemenni, mert nagyon jó tárgyak vannak. De érdemes felkötni a gatyót. A 11/12 szintű partim 12/13-as lett, és jó pár visszatöltés volt. -
#241 Na par kerdes, sehol nem akadtam a valaszra
1: Rapax Zoo-ban hogy a fraszban jutok be az allatokhoz? (van ott egy ajto, ha rabokok, "nothing happends" van
2: Allitolag a Wilderness Clearing-ban van a kiraly, meg par dolog, de en korbejartam Templar-kent, es csak fekete lovak vannak :(
3. Mt. Gigas-ban miutan megcsinaltam a gepet, hogy lehet bejuti a Covert Ops terembe? Lelottem a babukat, Sgt Rubble megse ad semmilyen keycardot, fukk
pls hlp :) -
zord #239 Jovanna, tobbet nem csinalok ilyet...
Ejjen a Wizardry 8!
En is elkezdem hamarosan! -
Demeter #237 Üdv Joki!!
Na hol tartasz a játékban?? Hogy tetszik?? -
Demeter #236 Ez így van, Myles nem valami bátor figura és már egyből inába száll a bátorsága ha mondjuk Byjin vagy az Umpanik a cél. :)) De mondjuk Vi sem valami egetrengetően merész. Amúgy ha már a Swamp-nál jársz Crock küldetését megcsináltad már? Kapcsolódik a Marten's Idol-hoz.
Egy valami nem nagy nyugodni, Renegade említette, hogy a haverjának Nessi kinyírása után az Excalibur ütötte a markát. Találkozott már más is ezzel a dologgal? Mármint, hogy kirakott volna akár mit?? Csak mert én az XP-n kívül semmit sem kaptam tőle... -
#233 Ááá ... de buta kérdés .Nem tudtad ?!
"Az egyszerűnél jobb a bonyolult ." -
#232 én már csak azt nem értem, hogy miért okoz problémát elöször elnézni a wizardry8.com-ra, aztán ha esetleg ott nincs válasz, akkor itt visszaolvasni, mert hátha van már válasz, és csak utána feltenni az okos kérdéseket? (akinek nem inge...) -
#231 Bree !
Lehet , hogy ez kell neked !?
PC-DOME
2001. november 18.
Wizardry 8 Ascension Peak Patch
Itt is az első javítás a Wizardry 8-hoz. A rövidke 38kb-os patch csak a töltési hibát korrigálja az Ascension Peak helyszínen. Letölthető a Fileplanet-ről. -
Demeter #229 zord:
Na ez az ami igencsak nem kellett ide! -
zord #228 bocsi, csak olyan jól esett
-
zord #227 -
Demeter #226 Akkor qurva nagy mákja lehetett a haverodnak, hogy random kirakta azt a cuccot! :))) De, hogy nekem semmit sem rakott ki az már felháborító! :D
Amúgy a fénykardra én is igencsak beneveznék. ;-) -
Demeter #222 Hmmm....kifejtenéd bővebben? Mert én ahogy néztem az ég világon semmit sem őrzött (nem hogy az Excalibert). Vagy akkor valamit qurvára benéztem??? Csak mert én ott a víz alatt az ég világon semmit sem találtam. Na jó, mondjuk volt ott egy barlang amiben az a láda igencsak baráti cuccokat (Light Shield!! :)) ) rejtett. :)))) -
Demeter #219 Hurrááá....na végre rájöttem a megoldásra ott a Rapax kastélyban!! Bammeg ott volt a szemem előtt, és én mégsem láttam. :))
Na így legalább folyt.köv. :DD -
Demeter #218 Na ez a kecskebéka is megvan. :) Igaz egy kicsit elkéstem vele, na mind1 mert így a Samurai karakterem vagy 4 szinttel van a többiek mögött. Remélem hamarosan behozza őket.
Most visszamentem a Rapax Castle-be mert még van egy kis befejezetlen dolgom ott. Amúgy nagyon töröm a fejem de nem igazán tudom, hogy mi lehet a megoldás ott a beomlott halnál. Gondolom valahogy át kellene menni a láván a másik szobába, de vajon, hogy. Hmmm....??? :) -
Demeter #217 Amúgy találkoztatok már azzal a "kis" Nessi nevezetű döggel?? Aranyos a szentem, bár mondjuk azért adhatott volna valami (a 126K XP-n kívül) a halála után. :)) -
Demeter #216 Danone & bree:
Köszi srácok, akkor tényleg rossz helyen keresgélek. :D
Amúgy nekem is feltűnt az a folyosó, már csak azért is, mert annak a folyosónak az ajtaját nem tudtam kinyitni. De valahogy nem igazán tudtam átmenni azon a beomlott részen, mivel láva folyik a földön. De amint látom megoldható az átkelés, szal megyek is próbálkozni. ;))
thx! -
#215 Ugyanazon a térpéken van a swamp-ban, csak a túloldalon, tűzketreccel kapcsolatban meg nézz körül ott, ahol be van omolva kicsit a folyosó... :) -
Demeter #213 Egy kérdés: hol a fenébe találom azt a Breekek nevezetű figurát (Crock adta ezt a questet). Jó helyen járok ha a Sea Caves-ben keresem?? -
Demeter #212 bree:
Thx, akkor valszeg ez elkerülte a figyelmemet. Hmmm...pedig mintha mindent jól bejártam volna...ezekszerint mégsem. :) Na majd ideje lesz utánanézni.
Danone:
Aha értem, már kezdtem azt hinni, hogy ez a Marten gyerek ilyen "gagyi" Artifact-ot hordott magán. :))
Okés, de miképp is tudom megközelíteni azt a tűzketrecet? Hogy a fenébe lehet oda lemenni, ha mondjuk a függőhídon állok??? Hogy milyen úton???????
thx! -
#211 A helm ahhoz kell, hogy ne orulj meg, ha megtalalod az egyik fo trezsort :)
Amugymeg hulyeseget irtam, a tuzketrecet a kulcs alaku bot nyitja -
Demeter #209 Na ez a Zynaryx Plate sem valami nagy szám (pedig, hogy bíztam benne!). Legalább ha valamilyen plussz resist járt volna mellé, de nem! Na mind1, azért az a 6-os AC sem rossz. Most lett kész a Steelhide Armor, remélem az jobb lesz.
Viszont lenne egy kérdésem, Wide Cleaver Blade-et hol találhatok (kellene a Beastslayer-hez)?
Amúgy az Ebon Gem kell az Ebon Staff-hoz (minő meglepő :) ). Kíváncsi lennék, hogy ez a Staff vajon mit tud.
Amúgy a másik "csalódás" item ügyileg az a Helm of Serenity. És emiatt kellett annyit szenvedni??
Bahhh...
-
Demeter #208 Azt gondoltam, hogy az a key arra jó, viszont azt nem tudom, hogy miképp is lehet lejutni oda. Amúgy ott lenn még van egy templom féleség egy nagy szárnyas szoborral a tetején. Na pl. oda is, hogy a fenébe lehet lejutni? Vagy ha mondjuk az a portál féleséget említem, és oda?
Amúgy a kulcsot ott keresd ahol van az a három kar amit meg kell, hogy húzz ahhoz, hogy annak a három rabnak a cellája kinyíljon (bár nem sok értelmét látom, mert nem igazán akarnak távozni..). Lesz ott négy szoba, amibe Rapax papnők vannak. Na az egyik ilyen szobában lesz a kulcs. Ha jól emlékszem akkor egy ötös vagy hatos szintű zár védi az ajtót.
Amúgy a T'Rang muftit kicsináltam és meg is leletem a "térképet" de valahogy nem igazán "jó". Mivel ha azt beállítom, akkor a csíle csak a Lower Marten's Bluff hátsó bejáratához visz. Ennyi!
Vagy én csináltam valamit rosszul?? Amúgy mire jó ez a csílézés? Mit kellene ott találnom?? -
#206 Hogy lehet bejutni az arnika towerbe???
Please help!!!!
I'm level 24! -
#205 Tűzketrecet a sanctuary key-el kell kinyitni, de hogy az hol van??? Épp azt keresem :)
Demeter: Valahol bementél egy nagy szobába (az eneriakapuknál), ahol egy T'Rang álldogállt egyedül és asszonta hogy vár a főgecó. Na ott ha piszkálod a kapcsolókat, kinyílik egy láda vagy mi, és azon van rajta, hogy kell beállítani a bányánál a ketyerét hogy továbbjuss -
#204 Köszi!
Kémet? Olyan is van? Bajoun-n vagy hol (hawaii környezet, kis kunyhókkal, lejárat a víz alá) ki lehet szabadítani az egyik Umpanit, jó sok xp jár érte :) -
Demeter #203 Van értelme "kocsikázni" a bányában? Mit lehet ott találni? -
Demeter #202 Nem tud valaki némi támponttal szolgálni a hegyekben lévő bányabéli csillézéssel kapcsolatban? Csak mert már vagy 4 különböző helyre elvitt, de nem igazán értem, hogy miképp is műkszik ez a dolog. Valahogy nem igazán tudok eligazodni azokkal a körökkel.
thx! -
#201 ÉS azt tudja -e valaki, hogy a rapax rabnak kellő staffot hol találom,illetve azt tudom hogy hol de azt, hogy mi nyitja a tűzketrecet amiben van azt nem!!! -
#200 Szóval a level2 pass-t és kiynilik egy ajtó, na ott a sgt.rubble!
Viszont az umpani kémet nekem sem sikerült megtalálni!
-
#199 Sgt. Rubblet a unpani hegység belsejében találod,de előtte meg kell javitanod a training előtti gépet egyszerűen a hátulján helyére teszed a KÁBELEKET, AKKOR MÁR OLVASSA A LEVEL2 -
#197 ROTFL :))) elfelejtetted mondani neki hogy nincs benn semmien Combo ... meg nincs FIGHT felirat :)) -
#195 Aggyisten!
Nekem eddig nagyon bejött a játék, igaz még az elején tartok, Arnikába épp hogy beestem. A harc eleinte szokatlan volt, bénáztam is sokat, aztán kiderült, egyszerűbb kezelni mint gondoltam, csak én bonyolitottam tul :] Amugy a feeling, az kicsit hasonlit nekem a Krondorra, mármint a városok között "szabad" mászkálás, meg ugy általában. Persze, mai grafikai szinvonalon. Nagyon teccik. A kedvencem az, amikor az uton állok, és látom, hogy 10-20 bogár mászik szépen lassan felém :]] Hát, kirázott elsőre a hideg, az tény. (amugy is utálom aminek több lába van mint nekem, ez meg nagyon valoságodnak tűnt). Egy gondom van csupán, hogy néha beszaggat kicsit az egész, mert vinyóról tölt folyamatosan. Nem is értem, hogy az elején jo, szép, gyors, a nyilt terepek rajzolásánál is, a városi fogadó folyosóján pedig beszaggat. Nem hiszem, hogy egy 16mb-s savage4nél erősebb kellene neki, mégha elég gyengécskének számit manapság ez a kártya. Node, megoldom valahogy. Ha esetleg valaki találkozott volna ezzel a jelenséggel, és van rá megoldása, irja meg pls. Nade most megyek, megnézem mit akar ez a roger nevű ranger gyerek, északra a várostol. Kicsit gyengécske, nem fogom ápolgatni mindig, inkább letudom a questjét hamar :]] Na további jo napot! -
Demeter #194 Thx akkor ezek szerint nem sok értelme van.
Amúgy mi van akkor ha egy partytag elhagy? Vissza lehet majd szerezni? Még egy kérdés,a Rapax kasélyban megvan a szentély kulcsa, de mégsem tudok oda lemenni. Nem tudom sem a botot sem pedig azt a szentélyt megközelíteni.
Hogy lehet oda lejutni? Illetve van szerepe annak a három rabnak akik egy-egy cellában raboskodnak?
Mert nem igazán akarnak "elmenni" miután kinyitottam az zárat.
-
Remedy #191 Az indexen értekeztek erről. Olvasd el, engem nem érdekelt nagyon, nagyjából azt szűrtem le, hogy az első patch jó ha fenn van, a második patch, ami az exet is változtatja, az nem muszáj, egyszerűen megkerülhető ha nem mentessz a kritikus helyen. -
Demeter #190 Kérdés: szükséges-e az 1.0-ás patch? Gond lehet ha nem teszem fel? Javít valami fontos dolgot?
Thx!