Wizardry 8
  • Zóanagyvarázsló
    #1634
    Na igen, normálon kb. addig kihívás a játék, amíg nincsenek meg a buffok (addig a pacik és tündérek is életveszélyesek), utána én három tiszta varázshasználóval (mágus, püspök, alkimista) folyamatosan tápolni tudom a csapatot. A rapax kastélyban már elég magas szintű volt a csapatom, ott már nekik is elég volt közelharcolniuk. Sok ellenség volt itt, de inkább a gyors respawn volt az idegesítő.

    Tehát igen, a mágus marha jó, de a többi varázshasználó* és a közelharcosok is. Sokféle kombináció működik. Portált nyitni pedig akkor már rég tudott a valkűröm és a nindzsám is.

    *Az alkimistát nem érinti a silence, és tud táborozásnál porokat, bombákat, italokat gyártani, a püspöknek pedig kellő türelemmel minden varázslat megtanítható, és az alkimistáénál is szereplőknél a silence sem akadály. Tény, hogy közvetlen támadó varázslatokban a mágusnak a legjobb a választéka, de a többiek varázslatai is jók.

    Az említett buffok és különböző gyógyító-feltámasztó varázslatok miatt lenyomhatatlanná tehető a csapat. Illetve én szerettem elementálókat is idézni, a mágusé mellett az alkimista könyvében is szerepel a spell. Mondjuk három elementál mellett már nehéz hozzá férni az ellenséghez, ha közelharcra is épít az ember.