Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://store.steampowered.com/app/2518960/Wizardry_Proving_Grounds_of_the_Mad_Overlord/
Rohadt jó hír, az de jó lenne, ha megcsinálnák 6-ig, és a Might and magic 5-ig a remastert...
Soha nem játszottam velük, mert nekem már túl régies ez a midis zene, meg a graf is...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.06.14. 21:52:48
Grimoire : Heralds of the Winged Exemplar (V2)
https://store.steampowered.com/app/650670/Grimoire__Heralds_of_the_Winged_Exemplar_V2/
Nekem tetszik a grafikája
https://youtu.be/QpjUAyKRq7A
A gogon most akciós, csak az a baj hogy van 924 játékom, aminek kb 90 %-a érdekel. szóval em annyira férne bele...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.17. 16:40:20
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Legjobb :D
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2019.10.09. 12:30:37
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kar h nincs grimrock motor alatt atirata
Vi Domina nem pap, hanem valkűr. Elég jó is, de nálam egy bug miatt eltűnt az egész játékból, viszont úgyis volt egy saját dracon valkűröm.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.10.05. 22:55:40
A felvehetők közül mondjuk a szerzetest vétek kihagyni, a második bárd pedig eléggé luxusnak hangzik.
Az nem derült ki, hogy kb. hányas szintű a csapat, de nekem Nessie sokkal nehezebb volt, bár többször nem kellett neki futnom. A varázshasználóim többnyire botokkal ütögettek a hátsó sorból, annyira nem okoztak vészt a rapaxok, ezért furcsállom, hogy neked problémát okoznak.
Amúgy most jöttem rá hogy nem kötelező ez a Rapaxos rész, csak nem a jó befejezést fogom kapni, akkor ha ez valóban így van, holnap megyek is innen...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.10.05. 22:01:38
Az meg szép hogy 100 óra után kezdhetem elölről, vagy uninstall...
Piszkosfred: Hát igazából a Berserker -el van bajom, azokból is jön egyszerre 10 , és elég nagyot sebeznek, az életerejük szintén elég magas...
A kérdés csak az hogy mennyire termelődik vissza az ellenség...
Tehát igen, a mágus marha jó, de a többi varázshasználó* és a közelharcosok is. Sokféle kombináció működik. Portált nyitni pedig akkor már rég tudott a valkűröm és a nindzsám is.
*Az alkimistát nem érinti a silence, és tud táborozásnál porokat, bombákat, italokat gyártani, a püspöknek pedig kellő türelemmel minden varázslat megtanítható, és az alkimistáénál is szereplőknél a silence sem akadály. Tény, hogy közvetlen támadó varázslatokban a mágusnak a legjobb a választéka, de a többiek varázslatai is jók.
Az említett buffok és különböző gyógyító-feltámasztó varázslatok miatt lenyomhatatlanná tehető a csapat. Illetve én szerettem elementálókat is idézni, a mágusé mellett az alkimista könyvében is szerepel a spell. Mondjuk három elementál mellett már nehéz hozzá férni az ellenséghez, ha közelharcra is épít az ember.
Hogyha lenne 6 mágusom, akkor talán meg tudnám csinálni, a jéglabdával, hisz a víz -alapú támadásra érzékenyek, 2 kör alatt meglenne kb az egész... De így esélytelen, az ilyet nem tudom megérteni, hogy tehettek bele egy ilyen szívatást a játék készítői, , az előző helyszínen kb egyszerre 4-5 volt max, de ott lehetett idézni...
Itt meg van egyszerre 20-30 ellenfél, ez mi?
Amúgy a teleport sem működik, harc közben nem lehet használni.
Próbálkozok majd egy kicsit, és ha nem megy akkor használok kódot, vagy ilyesmit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.03. 14:06:56
Közben viszont kitaláltam, hogy leraktam egy teleportot a közelben, és a harc közben használom, ha megöltem 1-2 ellenséget..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.10.03. 13:28:19
A 3 mágus a tűzlabdára, és elementál idézésre lesz elsősorban használva, egy tűzlabda általában az ellenfél életereje harmadát leviszi.
Na meg nagyban megkönnyíti a mászkálást, a teleportok miatt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.21. 11:17:12
úgy szivesen nekivágnék újra
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.17. 19:06:12
Persze aki meg az elején grindol a kolostorban, az utána az Arnika-Trynton úton szívja meg, mert emeltebb szintű lényeket kap :) (Nekem egy körökre osztott menekülés volt az az egész terület.)
Ettől függetlenül tényleg messze túl sok töltelékharc és azok hossza idegesítő, de idővel gyorsabban szét lehet kapni őket. Az X-Ray spell segít abban, hogy már a térképen lásd az ellenséget, a chameleon meg abban, hogy ne vegyenek észre, de az utóbbi jól inkább stealthes csapattal vagy szólóban működhet szerintem.
Legközelebb 3 mágussal játszom, a harcok jóval rövidebbek, és könnyebbek lesznek a körönkénti 3 tűzlabdának köszönhetően. Illetve legalább lesz 3 teleportom is.
Egy magyar végigjátszásból:
"Az umpani bázist a Northern Wildernessből közelíthetjük meg a hídon keresztül. Egyelőre ne soroztassuk be magunkat, inkább látogassuk meg a T’Rang árulót (Kunar). Őt mindenféleképpen meg kell ölnünk, különben elárul a T’Rangoknak, s nem lehetünk kettős ügynökök, sőt a játék végén még a békemissziót sem hozhatjuk össze. Az áruló szobájában találunk egy egyoldalú teleportot Marten’s Bluffbe, egyelőre azonban még ne használjuk. Itt az ideje, hogy jelentkezzünk katonának. A sorozó tisztnek említsük meg az áruló nevét, majd amikor bizonyítékot kér, adjuk oda neki Kunar hamis belépőkártyáját. Az első küldetésünk az lesz, hogy teljesítsük az umpani gyakorlópályát. Ezután kémkednünk kell egy kicsit, meg kell arról győződnünk, hogy a T’Rangok valóban a bolygóra érkeztek. "
De honnan lehet megszerezni kunar hamis belépőkártyáját?
A bárdom és a varázslóm elég hatásos lett, a tömegre ható varázslataival.
A szamurájt viszont lehet nem kellett volna betennem. .
az első:
A kezdetek előtt a Kozmikus Urak megalkottak három ereklyét.Az első volt az Astral Dominae, átitatva az Élet erejével.A következő a Chaos Moliri, minden változások forrása.Az utolsó a Destinae Dominus, az összes tudás tárháza.A Kozmikus Urak megalkották az első világot ezen ereklyék használatával, a Dominus bolygót, és elhelyezték azt a kozmikus Körben.Mikor a teremtőmunkájukat befejezték, az Urak elrejtették e tárgyakat a kozmikus Kohó használatával, így a titkuk rejtve maradt egy ideig, de ekkor elképzelhetetlen dolog történt.A kozmikus Kohóból ellopták az ott rejtegetett három mágikus tárgyat.A hírek szerint az ereklyék szétszóródtak számos világon, de ezek nem voltak többek hihetetlen szóbeszédnél.Aki megszerzi mindhármat, annak hatalmába kerülnek a kozmikus törvények.Az Astral Dominae volt az első a három közül, amit megtaláltak egy távoli világon, aminek eredménye egy keserű háború lett az militáns Umpanik, a fondorlatos T'rangok és a Dark Savant között. Végül a Dark Savant szerezte meg az Astral Dominae-t, amiben egy Dominusra mutató térképet talált.A Chaos Moliri-t egy fél galaxissal odébb fedezték fel. A Mookok találták meg az eszközt, amikor áttörtek egy közeli holdon hihetetlen erővel. Mikor a Mookok megszerezték a tárgyat, szintén felfedeztek benne egy térképet a Destinae Dominushoz, mely egy távoli kolostorban pihent a Dominuson megszámlálhatatlan éven át.Igazi hatalma, mely átjárót biztosított a mágikus Kohóhoz, rejtve maradt. De a Destinae Dominus nincs többé ott, mert azt beszélik, egy őrült ember, Martin, ellopta azt.És Martin eltűnt. Egy új kor kezdődik egy új oldallal a Sors Könyvében, a Felemekedés ideje és egy új sors hajnala. Ki fog méltónak bizonyulni, hogy egy kozmikus Úrrá váljon?
A második:
Rimpac a Mook felbérelt titeket, hogy kísérjétek el egy hosszú utazásra, egy szót sem mondva arról, hova akar menni vagy, hogy milyen hosszú is lesz az. Meglepődtél, hogy ilyen hatalmas fémhajót látsz, Grimpac-nak nagyon nagy varázslónak kellett lennie, hogy létrehozzon egy ilyen bádogteknőt.Mikor beszálltatok a hajóba, az egyenesen felrepült, olyan hanggal, mint több ezer éhes sárkányé.Hosszú ideig utaztatok a végtelen éjszakában, míg végül Grimpac törte meg a hosszú csendet.- Eljött az ideje, hogy elmondjam utazásom célját. Luke barátom felfedezett egy rendkívül szokatlan ereklyét egy Dominusnak nevezett világon, mikor meghívták egy helyi szertartásra, melyet Felemelkedésnek neveznek. Megkértek engem, hogy segédkezzek ezen, de fenáll némi veszély. Szóval azért hoztalak magammal titeket, hogy megvédelmezzetek. Hamarosan leszállunk, ami kicsit rázós lesz.Amikor megkezdtétek az ereszkedést, hajótok a veszélyes Dark Savant és annak Fekete Hajója látóterébe került.- Mester, egy hajót érzékelünk.- Túl későn érkeztem, hogy megállítsak másokat, de ezek a betolakodók sosem fognak belépni a Körbe.- Mit tegyünk?- Pusztítsátok el őket!A támadás átröpített a hídon és egy időre minden elsötétült előtted.Az érzékeid lassan visszatértek, egy hullámverte parton tértél magadhoz füstölgő roncsok között.Szinte csoda volt, hogy életben maradtál, de egy nagyobb kalad állt előtted. A hajód odalett, egy különös világon álltál, és valahol messze a Dark Savant várt rád. Körbenéztél a parton és a következő lépésed tervezted.
Csak bemásolom ide, hátha másokat is érdekel ez.
A csapat úgy halad ahogy kell szerencsére.
De kell egy kis segítség hogyan tovább, 2 választás van és nem tudom eldönteni hová menjek, és melyik NPCket vegyem fel.
Lower Mona >> Upper Mona >> To Arnika >> Rattus Rattus >> Arnika +2 NPC >> Back to Mona >>> és most jön a temető és az első rejtet dungeon, utána nem is tudom hová menjek, talán trynton?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8