Wizardry 8
-
steweee #1609 én sokadszori újrakezdés után úgy csináltam, és most már végre múködőképes a dolog, hogy mindenkit arra specializálok, amiben erős lesz valamennyire úgy 7-8. szintre
tehát a harcos típusoknál, fighter, samurai, ninja kell az erő, fighternél vitality, samurainál speed, ninjánál sense a dupla kezes throwing critikal miatt
a samurainak elég úgy 6-9 mentalra terror miatt, másra nem kell, ninjánál earth ra és air re 6-9 itching skin, poison, és nem kell fejleszteni csak addig a wizardryt ill alchemyt nekik, amíg az ezeket meg nem kapják
indíts lovagot ahogy mondtam törpéből,egyből nevezd át papnak, és úgy 10. szintem vissza lovagnak hogy addigra tudjon varázsolgatni és majd verekedni is meg jó páncélokat felvenni. neki úgy a jó, hogyha az elején feltolod a divinityt, de mivel a túz reálmon kívül is van egy csomó jó papi varázslat, íyg azokat is told fel 10-ig hogy 2-3as szinten ott is tudjön sütögetni belőle ne rontsa el
a varázslót indítsd úgy, hogy írd ki hogy mennyi követelmény van a tulajdonságoknál a bishopnak, hogy később ne legyen ezzel gond. aztán indísdt az elfet mágusként, 5-6 szintig ott marad és kizárólag wizardryt és fire magét és water magét fejlesztesz neki. aztán mehet bishopnak, adsz neki kevés divinityt hogy tudjun papi cuccokat is, továbbra is tolod a wizardryt és a fire magét a fireball addigra megvan, és talán az iceball is, jó nagyon még a levegő, de mivel erősítetted a divinitit is lesz ott magic missile
nem érdemes szerintem alchemyt és psionicot fejleszteni neki, mert úgyse lesz rá elég pont. levegő és föld elemeknél ott lesz a ninjád és a papod, mentálnál is a papod
mire ide eljutsz, tehát kiirtod arnikát és kifosztod teljesen, a bankot is nyugodtan ki lehet rabolni !
addigra belejössz
az igazi kaland a northern wildernessnél kezdődik az umpaniknál
remélem tudtam segítenmi az induláshoz
a má