Wizardry 8
-
Demeter #153 Aha értem, de ez így ebben a formában (mármint, hogy elveszíted a speckókat ill. nehézkes a level up) egy kicsit elgondolkodtató. De azért köszönöm a választ.
Viszont lenne egy másik kérdésem, most jövök a patkány főnöktől és az a melletti szobában találtam egy kulcsot. Az a kulcs egy kicsivel feljebb lévő ajtót nyit, ahol mindjárt vár két brutál patkánydög (meg néhány kisebb). Na őket kinyírva, azt hittem minden "rendben" lesz. De!
Ahogy kijövök abból a kis kuckóból egyből közellenség leszek ezeknak a nyomorult patkányoknak a szemében (lehet, hogy egy kicsit zokon vették, hogy kinyírtam egy két haverjukat? :) ) és nem tudok megtenni még csak két lépést sem máris a nyakamba szakad vagy fél tucat patkány!
Na most jól van ez így srácok??? Csak mert kicsit nehézkes így ebben a formában a "közlekedés" a faágakon. Igaz XP jön dögivel értük!! Volt olyan party ami után fejenként 21.000 ütötte minden egyes partytag markát!! Yuppii! :))
Ja és még egy kérdésem lenne, ugyan itt (mármint ezen a szinten) van egy szoba aminek a közepén egy emelvényen egy ládikó áll. Viszont nem tudok hozzáférni, mert el van zárva egy ráccsal. Egy tábla függ rajta ezzel a felirattal:
" The Third Messenger of Destiny - He Gains Knowledge "
Igencsak irritál az a ládikó, vajon mi lehet benne?! ;-)) Ne mondjátok meg a megoldást, csak némi támpontot a megszerzéséhez.
Thx!