1661
Wizardry 8
-
Remedy #189 http://gcw.ballball.net/games/pc_wizardry_8.shtml
Itt vannak a patchek, van NoCD-s EXE fenn az 1.0b patchez is. -
#188 hol lehet ezt a gamezt letolteni??? mert annyian IStenitik, gondoltam megnezem, hatha bejon -
Demeter #187 Üdv!
Egy kérdés, mi van akkor ha mondjuk kinyírom azt a Crock "gyereket"? Csak mert egy kicsit irritál az a fazon. :) Van, vagy nincs jelentősége a továbbiakra nézve??
Thx! -
Remedy #185 Állítólag Direct Connecttel a Budapest HUBból letölthető. -
#183 Ha netán valaki csinálná má az Umpani küldetéseket, megmondhatná, hol találom a drótot a gyakorló géphez (asszem az kell teleporterhez is):) Meg az őrmestert se találom, aki tovább gyakoroltatna. fukk :) -
#182 Bocsi ... az alant lévő hozzászólás nem ide szólt . -
#181 Jahh tényleg király a game .
Napszak , időjárás változás , az állatok éjszaka pihennek , stb ... Él az egész világ .Még nem töltöttem le a rip-et , de szombaton megteszem és akkor véleményt mondok erről a win.-be való kilépésről .Csodálkozom , hogy még más nem fedezte fel magának ezt a game-t , pedig nagyon király játék lett . -
#180 Az a rohadt... Na ha lenyomod experten a tavi szornyecsket (8xx HP, varazslat hatastalan, es kb 2-3 tamadasonkent eltunteti a party tagokat, hogy csak nehanyat emlitsek) Mas:
Tud valaki olyan targyat ami engeenering-et novel?
ja, es igyekezzetek 100-as dex-et szerezni :) -
jarlaxe #177 én direkt keresem őket... -
jarlaxe #175 monnyuk én experten jáccok...ott van a sok xp -
jarlaxe #174 szerintem akkor indíts új partit...ha már itt elvéreztél, akkor ez nem életképes parti... ne kesereggy el, én kéccer kezdtem újra, mire sikerült egy jó kis tápos formációt összehoznom... -
M.A.D. #173 Emberek úgy az 1 10-edénél járok, de két emberemnek már löttek. Érdemes így továbbb vinni? A kihívás miatt. Amúgy NORMALON nyomom. -
#172 en lazan kinyirtam croc-ot ... 1 picit nembirja a csapatom ha elraboljak 1ik tagot ... -
#170 Tudja valaki hogyan lehet bejutni az arnika towerbe?
Illetve hogy hol van a T'rang transporter?
-
#169 Brekek, ahogy a neve is mutatja nem uriember hanem uri-béka.A swamp északi felében a hidon túl keletre van egy nagy vizzel teli rész, amit hegylánc vesz körül.
Na ott tanyázik Brekek a békakirály, de csak akkor lesz ott amikor megkapod crocktól a küldetést.Nem olyan kemény nyird le és máris mehetsz crockhoz.
De kérek mindenkit ne NOVICE ben játszon hanem legalább NORMAL-on!!! -
#168 Segitsetek!!!
Ajáték vége fele vagyok, nálam van mindhárom artifact és 20 szintü kb a csapatom és mennék és ascension peakbe de közismertn lefagy.
letöltöttem a patchet de ahhoz meg törés kell, mert kéri az eredeti cdt.
Magyarul honnan tudok működő (tört) patchet szerezni??? Please help!
Már ott tartok,hogy ha sehonnan én képes lennék megvenni eredetiben a gamét csak ezért!!!
Hiperszuper a játék!
köszi előre is!
-
Remedy #167 Olvasgattam a neten a kasztváltásokról. Semmi jót se írnak róla. Alacsony osztályban javalják csak. Így lemondtam arról, hogy a végén csupa level 80 ninja és monk rohangál majd a partyban... -
Demeter #166 Bammeg! Nem semmi egy állat ez a Scorcher!! Valami brutál egy teremtmény! Főleg 4-5!!! Jujjujj... -
Demeter #165 Hmmm....igencsak jó kis dolog ez az Elemental idézés. És milyen qurva jól néz ki!!! :)) -
Demeter #164 Jaja én is épp emiatt kesesem a kis patkányfülüt! Lesz mit megbeszélnünk, persze csakis "face to face"! :)) -
#163 Jah: Presgeppel, meg a probababaval van tennivalo? :)
Rattus volt a felberlő, lesz hozzá nekem is 1-2 keresetlen szavam :)
Idolhoz kivulrol kell bejutni az epuletbe, probalkozz a katapulttal... -
Demeter #162 Kérdés: hol találom Rattust? Ő volt az a figura aki "felbérelt", hogy raboljam ki az Arnika-i bankot?
5let? -
GuMiSZu #160 Hi honnan lehet törést szerezni a gaméhoz?
hogy ne kelljen CD a 3-as?
ha valaki tudja akkor dobja el emailbe, vagy link...
THX.. -
Biohazard #158 Renewal potion :)
Restoration telleg nemjo ellene..Enis most probalkozok felszedni azta franya idolt,de a vilagert nem talalom,pedig a T'Rang-okhoz hatulrol mentem be,de meg nincs meg..
Otletek? :)
BYE -
#157 Van egy potion, amihoz direct rá van írva, hogy az ilyet szedi le; a nevét ne kérdezd :) Szerintem Arnika-ban láttam a papnál, de nem biztos... Na, jó kis segítség :)
Hasznos link: http://www.tk421.net/wizardry/ -
Demeter #155 Na már úgytudom, hogy sejtem a választ, mivel épp most beszéltem a Shaman fószerral. ;-))) Szal irány az Idol!!
De azért thx!! -
Demeter #153 Aha értem, de ez így ebben a formában (mármint, hogy elveszíted a speckókat ill. nehézkes a level up) egy kicsit elgondolkodtató. De azért köszönöm a választ.
Viszont lenne egy másik kérdésem, most jövök a patkány főnöktől és az a melletti szobában találtam egy kulcsot. Az a kulcs egy kicsivel feljebb lévő ajtót nyit, ahol mindjárt vár két brutál patkánydög (meg néhány kisebb). Na őket kinyírva, azt hittem minden "rendben" lesz. De!
Ahogy kijövök abból a kis kuckóból egyből közellenség leszek ezeknak a nyomorult patkányoknak a szemében (lehet, hogy egy kicsit zokon vették, hogy kinyírtam egy két haverjukat? :) ) és nem tudok megtenni még csak két lépést sem máris a nyakamba szakad vagy fél tucat patkány!
Na most jól van ez így srácok??? Csak mert kicsit nehézkes így ebben a formában a "közlekedés" a faágakon. Igaz XP jön dögivel értük!! Volt olyan party ami után fejenként 21.000 ütötte minden egyes partytag markát!! Yuppii! :))
Ja és még egy kérdésem lenne, ugyan itt (mármint ezen a szinten) van egy szoba aminek a közepén egy emelvényen egy ládikó áll. Viszont nem tudok hozzáférni, mert el van zárva egy ráccsal. Egy tábla függ rajta ezzel a felirattal:
" The Third Messenger of Destiny - He Gains Knowledge "
Igencsak irritál az a ládikó, vajon mi lehet benne?! ;-)) Ne mondjátok meg a megoldást, csak némi támpontot a megszerzéséhez.
Thx! -
Remedy #152 Minden egyes osztálylépéskor tudsz kasztot váltani. De nem mindenbe, nem tudom, hogy mik a feltételek, jelzi, hogy mibe tudod átvinni.
Kasztváltáskor elveszíted az összes speckód, ami kaszthoz kötődött, de semmi mást. Viszont sajnos rengeteg XP kell a fejlődéshez kasztváltás után is, ez itt a bökkenő, mintha nem is váltottál volna kasztot. AD&D-s ismereteimből kiindulva lehetséges, hogyha eléred az új kasztban a régi kasztbeli szintet, akkor visszakapod az előző kaszt speckóit. Ez egy értelmes dolog lenne, érdekes lenne elgondolkodni mondjuk azon, hogy mi a jobb, egy level 20 varázsló, vagy egy level 10 varázsló/level 10 szamuráj, ha pl. ugyanannyi XP kell mindegyikhez. -
Remedy #151 Igen, tényleg kell.
A cracket légyszi küldd már el mailben. De a legjobb az volna, ha felraknád az SGre, mert sok embert érdekel. Esetleg a linket írd meg hozzá. Rád bízom. Persze csak ha valóban a patchelt wizardryhoz való crack. -
Demeter #150 Hali!
Kérdésem a következő: adott egy 10.szintű Rogue (Highwayman) milyen tapasztalati szinten lehet majd kasztot váltani vele? Egyáltalán lehetséges, hogy átképezzem Gadgeteer-nek?
Thx! -
zord #149 Hello!
Tudtok helyet, ahol borítót lehet letölteni wizardry 8 -hoz? -
M.A.D. #148 Áááá, nekem van hozzá NO CD crackem nov.23-as!Azzal indítom. Igaz, hogy a 3.CD kell majd???? (full installnál). -
Remedy #147 Ezt a patchot nem kell installni. Egyszerűen be kell másolni, és kész. Felülírja a wizardry8.exe -t. (plussz egy alkönyvtár meg pár fájl) Ebből köv. kérni fogja a CDt, úgyhogy kell hozzá egy crack megint. -
M.A.D. #146 Ez KURVA JÓ!!! Emberek, hogyan kell Patchet installálni? Mert én hiába rakom fel a kezdőképernyőn v.1.0 van!!!!!!!!!! -
#145 Na látjátok ez végre igazi rpg a javából ami még a régi szép idők beli játékokkal is felveszi a versenyt, sőt!
-
Demeter #144 Thx a segítő válaszod! Már megy is rendesen!! :))
Mégegyszer thx!!!! -
Demeter #141 Emberek!!! Lehet, hülye kérdés lesz, de miképp kell a DirectDraw-t updatelni??? Csak mert nem fut emiatt a game!!!
Help plz!!!!!! -
Demeter #140 Bammeg!!!! :(((
Ezidáig nem volt semmi gondom a játékkal (az installtól számítva) de a minap -azaz eme pillanatokban - el akartam indítani a gémet és ez a felirat fogadott: "Beta DirectDraw Expired, Please Update"!!! Na most ilyenkor mi a franc van?? Csak azért mert emiatt nem hajlandó elindulni a gém! Ja és a legújabb DX8.1-es van fenn a rend kedvéért. Mitől lehet mindez? Egyik nap még teljesen jó volt, a másik nap meg már használhatatlan lett a game???!!!
Ha valaki tudna segíteni ezügyben akkor nagyon megköszönném!
Thx all!! -
Demeter #139 Hát igen az a zár nem semmi (8 lakat védi) knock nélül igencsak nehéz a kinyitása. Nekem még így is csak 4 zárat semlegesített a 8-ból! Tököltem is vele egy darabig míg kinyitottam.
Amúgy az a Bloodlust Sword tényleg nem rossz. A Dracon harcosom olyan 30-50 hp-s sebzéseket visz be vele. Ja és egy körben többször is! -
#137 igen ... namost mit ir az idol aljan ? es milyen viragokat talaltal az idol kozeleben eltunes utan ? naa ... annal a szemlynel keresd az elveszett csapattagodat ...