Wizardry 8
-
Rundstedt17 #1409 eddidi tapasztalataim alapján.fighter a leghasznosabb csapattag,a priest is elengedhetetlen nem csak a gyógyítás hanem az ellenállások okán is ez a 2 fix csapattag.
tolvaj kérdésben mint tudva levő 4 lehetőség állhat fenn:ninja vagy tolvaj vagy gadgetter vagy bárd.Tolvaj egész türhető harcos de előre nem állíhatom ezért a tőrrel nem mindig van haszna,sőt a tolvajlás is felejtős mert limitált szintenként,meg amúgy is sok a pénz van.
ninja:nyomoronc karakterosztály elég béna egyetlen ok hogy ha inditanék az a Cane of Corpse lenne,mert egészen addig szánalmas.
bard:a camping bonusza jól jön,a riválisánal a gadgeternél sokkal erősebb
gadgetter:gyenge a bardhoz képest,sok fele is kéne figyelnem.
a varázslók közül egyértelmű a választás:A mágust találtam a legütősebbnek nagyon jó mágiák,az alkalmista jönne utána mert jó pénz keresés de a spelljeire hamarabb imunisok a lények,a bishop harmadikként a sorban jó csak hogy lassan fejlődik.a psionic a leggyengébb a varázslatai nagyrészére hamar imunisok lesznek a lények...
szóval én így gondoltam a csapatot:2 fighter,1 valkür,1 bard,1 mágus,1 pap.Ez müködőképes lenne?de ha valki tud jobbat szóljon...