Wizardry 8
  • matyi009
    Jeee benn vagyok Bayinban és kiirtottam mindenkit a 18 as partymmal aniben nincsen varázsló csak az életerőfeltültés varázslatot használtam meg elhasználtam az összes lötyömet kb 20db heavy heal meg még 20db mod healt-tmeg még kb anyi varázserőfeltöltő -t de az a lényeg hogy pap meg varázsló nélkül is meglehet csinálni csak egy két taktika kell pl 6db nél több ellenfél ne jöjjön és ha jönnek azok az uszonyfejő szürnyek akkor egyből odafutni és üsd vágd nem apád és simán leverem őket de azért legyen nálunk néhány resurrection powder igaz kb 5-6 kelet mert a ninja mindig megmurdelt.De azért Bayinba is csak ugy tudtam bejutni hogy 2szer elmenekültem mert az umpaniktól mentem meg mindig kicseleztem szinte már búlyócskáztem velük de ha nincs varázsló akkor kell egy gadgeteer mert különben nincs esély igen és anyit szeretnék megkérdezni hogy hol lehet megnézni hogy egyes fajta varázslatokból hányas szintű mert van egy rakat könyvem de nem tudják használni mert hogy nem tudja megfejteni ezeket az írásokat szóval nemtudom hol nézzen