1661
Wizardry 8
-
matyi009 #1301 minek a röviditése az LMB? mert elvileg ott van a laser pointer az oldalon van amit linkeltetek -
matyi009 #1300 Azta! ma bekövetkezett amire egyáltalán nem számítottam...Megbírtam ölni egy csatában
3death lordot 6siege és kb 6-7 elementált amikor south east wildernest -ben van egy kolostor zerűség és betévedtem oda és kiirtottammindenkit igaz nem volt könnyű és ugy 4db ressurection powder de egy nélkül sosem sikerült volna a taktikám nélkül amikor megláttam azt a rengeteg ellenfelet.. tudtam mit kell tennem arréb áltam hogy ne lássanak és ne tudjanak rám varázsolni és kénytelenek voltak odajönni hozzám! és onnan már no problem ,cone of corpus velem volt igaz még beújítottam azóta egy varázslóba azaz bisop -ba leváltottam a samurájomat igaz es szintű volt de tiszta béna sose ütött 12 -nél nagyobbat szánalmas amikor a 14 es szintű feire ninja a corpussal tud 162 öt ütni van róla screen shot om! de amugy nagyon f*sz ság használtam csomó aktív varázslatot magic screen, armor plate missile shield de az a hülyeség hogy attól még nem értek semmit mert ugyanugy varázsoltak rám és vett le meg stb -
matyi009 #1299 :( kár pedig az a magyar nyelvű az jó volt anol az meg kicsit nehéz még a magyarból is nehéz volt kivennem néha mit is akar ez és hol de akkor mind1 kössz -
Zóanagyvarázsló #1298 Már háromféle végigjátszást linkeltünk azon kívül. Magyar nyelvű végigjátszáshoz nem tudok linket. -
#1297 Intergalactic Umpani Force volt az elso tippem, aztan megneztem wikipedian, es rajottem, hogy az "U"-t talaltam el egyedul :) -
matyi009 #1296 De aamugy télleg nemjó az a link 1012 edik ben van -
matyi009 #1295 Vagy szerezzem meg a harmadik olyan követ vagy mi mert 2db már megvan -
matyi009 #1294 Most elakadtam nem tudom mit kéne csinálnom a T'rangok azt a feladatot adták nyomozzak a desteny arrives tonight és destroy the umpani's az umpanik pedig semmisitsem meg a teleportot és az űrhajót de a destenis feladat az a következő és arról még nem beszélnek az űrhajóhoz meg em engdnek be szóval most hogyan tovább? -
Zóanagyvarázsló #1293 Volt több tippem (emlékem) is, összekeverve őket kijött volna :) -
matyi009 #1292 azaz!ok kösz -
#1291 Imperial Umpani Federation -
Zóanagyvarázsló #1290 Végigjátszás van mindkét előző linkemen is, de van például itt is. Nálam egyébként mindkét lentebbi link bejön.
Talán valamelyik NPC mondja, hogy minek a rövidítése az I.U.F., de nem vagyok benne biztos. -
matyi009 #1289 És nagyon ráértek mit jelent az I.U.F ???? -
matyi009 #1288 nemjó a link a spells es mert .shtlm van irva és anak nem .html nek kell lennie? -
matyi009 #1287 Aha ok kössz volt végigjátszásról link régebben de az már nem mükszik mert azt irja hogy megszűnt és egyépként extrás oldal volt szóval tudtok még olyat mert majd kéne mert ugy emléxek amikor megtalálod marten sírját egy szelem kérdez valamit de nem emléxek mit kell felelni rá ésncs meg nekem meg már a végijátszás me le lett törölve meg van egy nagyon érdekes dolog amit észrevettem egy régi partymmal nem csináltam a feladatokat és feljutottam az ascension peak re ahol voltak elementálelok sőt egy csomó meg volt 2db ajtó egy ami le volt zárva és a legnehzebb zár volt meg egy amin egy kos fej volt.Tegnap akkora játék bug -ba ütköztem tryntonból a ratkintreeből mentem le liftel majd kötél létrával és amint lementem ott volt alatta egy hoogar és bele estem a testébe!átláttam rajta röhely :D -
Zóanagyvarázsló #1286 Én csinálnék is, ha alapvetően nem annyit foglalkoznék ilyesmivel, hogy évente elindítom a Paintet, módosítandó a desktop hátteret. Inkább rábíznám a profibbakra, kevésbé restekre :) -
#1285 Mondhatni ez az egyetlen normális Wizardry 8 fan oldal.
Valaki amúgy valóban dobhatna össze egy bannert:D -
Zóanagyvarázsló #1284 Szinte bármilyen partyval végig lehet tolni, ha elég fanatikus az ember. Hallottam már csupa casterről is, a szóló karakterekről (főleg Faerie Ninja), nem is beszélve. Persze más az optimális, és más a lehetséges, én azért a meredekebb példákkal nem mernék próbálkozni, különben is a változatosságot szeretem.
Wizardry 8 Spells
Itt pedig részletesebb infókat is lehet találni róluk, illetve minden másról is:
Flamestryke's Wizardry 8
Már csak én annyiszor linkeltem ezt az oldalt, ha lenne banner, igazán mehetne oda. -
matyi009 #1283 Jeee benn vagyok Bayinban és kiirtottam mindenkit a 18 as partymmal aniben nincsen varázsló csak az életerőfeltültés varázslatot használtam meg elhasználtam az összes lötyömet kb 20db heavy heal meg még 20db mod healt-tmeg még kb anyi varázserőfeltöltő -t de az a lényeg hogy pap meg varázsló nélkül is meglehet csinálni csak egy két taktika kell pl 6db nél több ellenfél ne jöjjön és ha jönnek azok az uszonyfejő szürnyek akkor egyből odafutni és üsd vágd nem apád és simán leverem őket de azért legyen nálunk néhány resurrection powder igaz kb 5-6 kelet mert a ninja mindig megmurdelt.De azért Bayinba is csak ugy tudtam bejutni hogy 2szer elmenekültem mert az umpaniktól mentem meg mindig kicseleztem szinte már búlyócskáztem velük de ha nincs varázsló akkor kell egy gadgeteer mert különben nincs esély igen és anyit szeretnék megkérdezni hogy hol lehet megnézni hogy egyes fajta varázslatokból hányas szintű mert van egy rakat könyvem de nem tudják használni mert hogy nem tudja megfejteni ezeket az írásokat szóval nemtudom hol nézzen -
#1282 igen. 0.0000000000001%:D -
cserpak #1281 Nem követelőzök :) Egy év múlva az Arcanum után is jöhet majd:) Tényleg Arcanum magyarításnak van valami %-os mértéke, már csak azért hogy az 1 évet daraboljam. -
#1280 Peeeersze:P
Még az Arcanummal is lógok vagy egy-másfél éve:)
-
matyi009 #1279 nemtudtam de egy kő az és azt irja hogy ey speciális dolog kell ide de nemtom mi a végigjátszás ban említ valami gombokat amik valami fenyőfákon van de én ehol se találtam -
matyi009 #1278 És lenne egy azaz még1 kérdésem van elvileg egy titkos hely meg is van a gomb vagy miféle de nem tudom mit kell belerakni csináltam screen shot ot! megpróbálom berakni -
cserpak #1277 Randal nem akarod magyarítani ezt az eszméletlenül jó játékot? -
matyi009 #1276 Hát azért tudnak varázsolni mert arra is raktam bár igaz ami igaz pl a bayin kapujánál swamp felöl ott vannak marha erős varázs szörnyek akiket nagyon nehéz volt legyőzni akkor jól jött volna egy soul shield -
#1275 Akkor a későbbiekben fogsz szívni rendesen:P
Jön egy-két Mágus vagy Elementál azut csók. -
matyi009 #1274 De nem azért mert nekem az összes karakteremnek van skilje közelharcra és távolharca
összesen 5db íjász 2db puskás és a ninjá nak is akartam de nem tudja váltogatni és ezért kérdeztem meg nekem nincs is papom van 2db fighter 2db valkűr 1db gadgeder 1db ranger 1db ninja és 1 szamuráj és marha jók már mindegyiknek felturbóztam 100ra az erőt és az életerőt ugyhogy mindegyiknek van sok ironskínen meg stb és még csak 18 as szintűek a lord helyére raktam be a ninját és sokkal jobb 7edik szintel mint az a 18 as szintjével volt!nem volt nehéz megválnom tőle xD -
#1273 Csak egy kérdésem van... Minek is akarod levenni a Cane of Corpust? A legjobb(!) fegyver az egész játékban.. Te csak ne akard levenni, rakadjon is szépen a kezedre örökre -
#1272 Varázslattól függ. Pl. egy fireballnál a hatás erőssége függ tőle. -
#1271 Nem as kardrol szedi le az atkot, hanem a karakterrol :) Utana le tudod venni a pancelt, el tudod rakni a kardot az inventorydba. De ahogy visszaveszed/ujra hasznalod, ismet "ott ragad" nalad, a kovetkezo remove curse-ig. -
matyi009 #1270 Aha tekercset vettem de hiába feloldotta amint elvettem megint átkozott lett de mind1 a cone of corpus nagyon király csináltam hozzá új kraktert és az még csak 10-dik szintű de már 40 felettieket üt de sűrűn 80-90 et de sajnos sose kerül rá a sor mert addigra a többi megöli az ellenfelet a valküröm vettem neki Belánál dread speart 50ezerért asszem és azzal 2-t üt és álltalában 30-40-50 küröl nagyon kemény!!! -
Zóanagyvarázsló #1269 Illetve ha van Bishop, ő "skillből" meg tudja oldani bármikor. -
#1268 A Cursed cuccokat csak Remove Curse varázslattal tudod eltávolítani. Vagy keresel egy ilyen varázskönyvet, vagy scrollt vagy megtaníttatod papodnak. Én az utóbbit tettem, gondoltam jól jön még később is:) -
matyi009 #1267 hello nekem van egy cone of corpusom de amikor beraktam hogy használja kiirta hogy átkozott (cursed) és nem tudom kivenni és hogy lehet az átkot levenni róla? és még az van mellé irva Unrevalibe vagy ilyesmi elöre is kösz -
Zóanagyvarázsló #1266 Az Armorplate és a Magic Screen esetében befolyásolja a hatás erősségét is (személyesen teszteltem, de a Flamestryke's Wiz8 is megerősít), a Missile Shield pedig nem sebzéstől véd, hanem egy az egyben hárít jó eséllyel, cheat lenne, ha tovább erősödne.
biomage:
Nincsen Priestem, csak Bishopom. De azért összeállítom a szerintme legfontosabb - 1-3-as szintű - Divinity varázslatokat, zárójelbne az értelemszerű rövidítéssel, hogy mely birodalomhoz tartoznak.
Heal Wounds (D), Bless (D)*, Guardian Angel (D), Cure Lesser Conditions (W), Identify Item (M), Web (E), Magic Screen (D), Cure Paralysis (W), Cure Poison (A), Armorplate (E)
Web nem fontos, ha már tudja a Mage, vagy ki van váltva egyéb módon. Magic Screen sem sürgős, eleinte kevés varázshasználó ellenséggel találkozunk, de később kötelező varázslat. A Bless később megszerezhető hamar könyv formájában is, nem érdemes rá költeni. Ezzel nagy spoilert enm is árulok el, hiszen addig bőven el kellett jutnod. A különböző Cure varázslatok közül pedig enked kell eldöntened, melyiket tartod kiváltképp fontosnak. Én is más helyzetben voltam, jobban szét tudtam osztani a feladatokat három caster között, jól jön, ha az ember tud tartalékolni néhány pontot. -
#1265 Héjj ezt nem kell ennyire komolyan venni! -
#1264 Kicsit megzavarodtam mit is használjak :D, Zóa ird le röviden melyik skill jók priestnél és mit ne vegyek fel varázs könyvel, csillagal jellöld melyik skillt vegyek fel könyvel -
#1263 Ha jól tudom a varázslat erőssége csak az időtartamot befolyásolja és nem a hatás erősségét.
-
Zóanagyvarázsló #1262 Szerintem azért elég (értsd: nagyon) hasznosak tudnak lenni. A Missile Shield például rengeteg lövöldöző ellenség ellen jó védelmet nyújt, s ugye azok nem csak sebeznek rajtunk, de különböző kellemetlen hatásokat is rárakhatnak a karakterekre. A Magic Screen pedig alapvetően megváltoztathatja e nálunk magasabb szintű mágiahasználó csapattal való csatát is, sőt, főleg akkor jön ki az ereje. Megjegyzem nálam mindig 7-es szinten vannak elsütve, úgy azért az Armorplate is 4 vagy 5 AC-t az egész csapatnak, az pedig nagyon nem kevés. Vagy akkor a különböző páncélok is csak a nehezéknek vannak :)
(Viszont az Enchanted Blade-et csak látatlanban ajánlgatom, az elején elmulasztottam felvenni, most meg már szintlépéskor sajnálok rá költeni, inkább könyvre várok. De így némi tapasztalattal, illetve olvasgatva a hatását, nagyon is alap varázslatnak tűnik.)