Wizardry 8
  • Zóanagyvarázsló
    Az Armorplate és a Magic Screen esetében befolyásolja a hatás erősségét is (személyesen teszteltem, de a Flamestryke's Wiz8 is megerősít), a Missile Shield pedig nem sebzéstől véd, hanem egy az egyben hárít jó eséllyel, cheat lenne, ha tovább erősödne.

biomage:

Nincsen Priestem, csak Bishopom. De azért összeállítom a szerintme legfontosabb - 1-3-as szintű - Divinity varázslatokat, zárójelbne az értelemszerű rövidítéssel, hogy mely birodalomhoz tartoznak.

Heal Wounds (D), Bless (D)*, Guardian Angel (D), Cure Lesser Conditions (W), Identify Item (M), Web (E), Magic Screen (D), Cure Paralysis (W), Cure Poison (A), Armorplate (E)

Web nem fontos, ha már tudja a Mage, vagy ki van váltva egyéb módon. Magic Screen sem sürgős, eleinte kevés varázshasználó ellenséggel találkozunk, de később kötelező varázslat. A Bless később megszerezhető hamar könyv formájában is, nem érdemes rá költeni. Ezzel nagy spoilert enm is árulok el, hiszen addig bőven el kellett jutnod. A különböző Cure varázslatok közül pedig enked kell eldöntened, melyiket tartod kiváltképp fontosnak. Én is más helyzetben voltam, jobban szét tudtam osztani a feladatokat három caster között, jól jön, ha az ember tud tartalékolni néhány pontot.