Wizardry 8
-
OKÉ :) legyen
Fighter:(01 / 02) Átlagos ütés vele 10 körül van és a berserkel pedig 20 föllöt szokot ütni a kardal, bár néha hibázik és gyöngét üt mindkettönél, ijjal pedig átlagosan ha van esélye akkor 09 körül sért :) szerintem elég jól állitotam be :)
Ranger:(01 / 02) Átlagos sebzése 12 felett van,de néha kevesebb, úgy gondolom valami nem jó mert hát a harcos is majdnem anyit üt ijjal, és nekki nincs ijjas skillje, amit használ a ranger az Bundle of Quarrels és legtöbbször bejönn a spéci attackje
Gadgeteer:(01 / 02) Nos hát igen ö a legsiralmas mind közt :) közelre 4 el nagyon közelre 2 sebbez átlagba, talán inkább kardal kéne harcolnom legalább nagyobbat sértene az ellenfélbe vagy nem tudom, az az érzésem valamit elcsesztem.
Valkyrie:(01 / 02) Úgy érzem ez is kicsit elállitotam volt hogy csak 5 és volt hogy 12 felett üttöt, ijjal pasz nem tudom menyit üt
Priest:(01 / 02 / 03) Az SP a legnagyobb probléma, töltöm a piet meg az intelligencet de ugy látszik a magicre is kéne töltenem, most épp azokat probálom feljebb vinni, jól sebbez és mindig bejönn a make wounds meg a paralyze.
Mage:(01 / 02 / 03) Mit kéne fejlesztenem a vitalityn kivül? legtöbbször elalszik a kijelöt csapat még mesze is müxik, bár néha egy kettö nem alszik el,de ez csak akkor ha mesze van, úgy hogy a célzás és varázs eröség megfelelö szerintem
Nos milyen skilleket töltsek a következö 4 levelben?