Wizardy 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Gyerekek a mage nem tud divine magic et?
Vagy csak az elején nem?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Annyira nem vészes, elég ütõs négyes ez...

Elején sokat kell alacsonyszintû szörnyeket ütnöm, hogy a kasztolók fejlõdjenek, arnikában meglesz a bloodlust onnantól a harcos már szépeket üt, kicsit késõbb meg a cane of corpus után már nem gond..

Hardban fogom kezdeni, hadd szóljon.

Egy gond van, hogy a ninjának kell fejlesztenem a lock/disarm trap tulajdonságát is amíg nincs knock-knock varázslatom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Methylisocloro
Nálam még sose fordult elõ.
A négyfõs parti nagyon izgalmas lesz 😉

Sheltem
Most látom, hogy #894 , #893 ban is ezzel a problémával küzködtek mint én...Ezekszerint ez valami bug lehet...Tököm...Remélem az új partyval megúszom ezt..

Sheltem
Legfrissebb patch volt fenn igen...Na mind1 letöltöm újra(sajnos sehol nem látom már boltban pedig utólag megvenném), aztán újra 1.2.4 és 1.2.4 nocd exe hátha jó lesz😞

Most egy ilyen partival fogok indulni a 6 player helyett:
Lizardman fighter
Faerie Ninja
Elf Bishop
Valamilyen Mage

Azért akarok 2 castert mert imádtam elsõ végigjátszásomnél mikor 2 idézett elementál szétkapta az ellenfelet pár kör alatt 😊

Itt le van írva minden, nagyon jó oldal:
Flamestryke's Wizardry 8

Néha én is felakadok abban a küszöbben, de eddig mindig túljutottam rajta (1.2.4 - a hazai verzió alapból ilyen).
PiszkosFred
A "legfrissebb" peccset raktad fel? En is vegigjatszottam anno, barmi fele tartosabb hiba nelkul. A mostani partyval meg nem jarok ott, de remelem nem lesz gond. Peccseltem az 1.2.4re, es eddig minden ment tokeletesen. (leszamitva a partym benazasait neha, de ez emberi hulyeseg, nem bug ;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sheltem
Patch után se lett jó...Fasza pedig...utóbbi idõben ez a játék kötött csak le :S

ollie
Nekem is volt ilye, de aztán valahogy jó lett. Legújabb patch fentvan?

Sheltem
Fura mert egyszer régen már végigjátszottam..Faszom 😞

Sheltem
Fasza asszem ennyi volt a wizardry 8...Programhiba lehet...umpani bázison egyik épületbe se tudok bemenni mert túl magas a küszöb...valami bug...Egyszerûen nem tudok belépni.

Sheltem
Én el voltam tévedve ezekszerint...Azt hittem fegyvereket is lehet csinálni saját magának... Hol találni jobb fegyvereket a gadgeteernek Fred?

PiszkosFred
Én EZ alapján csinálgattam mostanában, de anno az tuti, hogy végigpróbálgattam minden cuccot mindennel, aztán néha mûködött és lett belõle valami... ;]

Sheltem
Valaki leírná hogyan lehet gadgeteer el itemeket gyártani? Esetleg van valahol lista ezekrõl? még www.gamefaqs.com on se találtam errõl infót.

Nem találom a high voltage transformatort amit elvileg Mt. Gigas ban lehet találni de hol?

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

Az egész cég szûnt meg, nem csak Wizardry folytatás nem lesz egyhamar (az õ nevükhöz fûzõdik a Jagged Alliance 1-2 is, melyek szintén elég jó játékok.).
Szakmailag mindenképpen sikeres volt, az eladásokat nem ismerem - különben is szerintem nagyon-nagyon jó, valószínûleg az utolsó komoly, igazi régivágású RPG-t tisztelhetjük benne. Esetleg a Wizards and Warriors-t érdemes még kipróbálni, ha teszik a W8 - még én sem próbáltam, de tervbe van véve.
Ez a nyolcadik rész valóban nem volt sikeres, én meg csak ezzel játszottam 😄 De az elõdjeit rengetegen imádták.
ezek szerint nem volt túl sikeres játék

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

PiszkosFred
Nem nagyon van szo rola.

Nem csinálnak wizardry 9 et?

Umpani alagúttól pedig tök sok erõs szõrnyek vannak!De ilyen szempontból elég hülye játék hogy minden állat megtámad álltalában és a ráják instant dead telnek, mert a ráják félénkek és azért olyan laposak hogy könnyen elbúlyhassanak nem nekirontanak mindennek!!!

envoka
A Rynjinek ellen jól jön a Heal All, ...mivel mágia használók a Silence, Magic Screen, Soul Shield. Ha már nemtudnak varázsolni közel jönnek, és közelharcban már gyengék.

http://sacred2.hu/

A T'rang os küldetések meg tök jók!

Aha már meg van jó sok élete!A ládához meg úgy lehet odamenni hogy Marten's bluffben van egy bálvány azt kell a hatodik ághoz vinni ahol van egy oltár kinyillik egy ajtó és ott van a sámán aki ad egy kulcsot amivel be lehet menni egy másik házba a ratkin treen és ott van egy luk a padlón ahol le tudsz menni oda. Meg le tudtam gyõzni Don Barlonét
aki huszadik szintü volt csak inni kellet néhány superman potiont és az a legjobb hogy nála volt a cone of corpus és még valami domine csak nem jut az eszembe, meg Bayin ba meg nem birok eljutni mert a mocsárból oda az út nagyon nehéz mert ilyen erõs szõrnyek védik és mindig megölnek pedig 8 an vagyunk a partiban és 14-17 es szintüek, de az umpaniknál pedig elvégeztem a búvárleckét és van egy csomó buvárszerkóm és talán úgy át lehet menni bajinba a mocsárból, de nem hiszem mert úgy túl egyszerû lenne!!!!

Ha jól emlékszem, akkor a krokó egy alagúthoz hasonló kidõlt odvas fában lakik...

Ha bejárod az egész mocsarat, akkor meg kell találnod, én is addig kószáltam, míg belebotlottam.
A trynton-i kérdésre szerintem késõbb derül ki a válasz a történetbõl, kár lelõni elõre a dolgokat. Egyébként valószínûsíthetõ, hogy bármelyik végigjátszásban le van írva.
Ja és a mocsába él Crack e nyaékpai kitõ gadgetter cuccokat lehet venni és az benne a poén hogy ha megveszed ezeket a dolgokat és utána megölöd mégegyszer ott van nála!!

Meg elvileg a mocsárban van egy krokodil aminek a bõrébõl páncélt lehet csinálni de én sehol nem találom merre van az?

hi na mi van senki nem ír rajtam kívül?Egyébként van a ratkin tree-n tryntonban egy ház ahol egy ketrec választ el egy ládától és van egy üzenet ,na oda hogyan lehet bejutni?vagy milyen varázslat kell?

Szabi84
<#smile>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ollie
Aha, csak kettõ a különbség.

Én 13!

ollie
Én 33.

De arra még nem válaszoltatok hány évesek vagytok!

ja tényleg várjá eszembe jutott! tudom mert leesel !

Ez a hely a játék eleje körül van a Monastery-ben. Nem messze ettõl a szobától találsz egy kulcsot, ami nyitja ezt a széfet. Csak arra vigyázz, hogy a mikor a szoborhoz érsz, ne állj elõtte.
Amiga
Jó ezeket olvasni. Fantasztikusan jó ez a játék.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

A végigjátszásban van két mondat amit nem értek hgy hol van:
a széfet csak úgy tudjuk kinyitni, ha a szobor kezében tartott koponyát megérintjük. A falban megjelenõ titkos rekesz tartalmazza azt a kulcsot, amelyikkel kinyithatjuk a trezort (resurrection powder)
Szerintetek mert én ilyennel nem találkoztam?

Ti egyépként hány évesek vagytok?

Csak faerie ninja tudja használni.
Ez egy szerepjáték, az a lényeg, hogy a hozzáállásodnak megfelelõen többféleképpen is meg lehet csinálni a dolgokat. Szerintem nem is szerencsés hagyni, hogy egy - más általi - végigjátszás eltérítse az embert a saját intencióitól 😉

A gyámánt visszaviteléért egyébként jóval kevesebb pénzt lehet kapni, sõt XP sem jár érte sok.
Szabi84
Igen, ha kinyirod nála lesz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

azt még úgyse bírtam megölni mert ugye 20 szintü az én partim meg 12-13 szintü de ha megölöm szerintem nála lessz azaz a földön!(remélem)ha olyan jó cucc az

az valami ninja cucc az nekem meg úgysincs!

aha

Szabi84
Lehet rosszul tudom de annál a patkánynál van a Cane of Corpus, a legjobb fegyver!

Ja és van Arnikában egy katonai repülõtér és ott vannak gépek amik két kulcsot legalábbis valami speckó cuucot vár na oda nem tudom mit kell tenni és a végigjátszásban sincs írva. ja és a fekete dobozos kérdésemre sem kaptam választ.

Elolvastam a végigjátszást és náhány dolgot KICSIT másként csináltam mint feladat kezdjük azzal hogy van az a feladat hogy vissza kell vinni egy gyémántot amit a bankból loptak el én ezt inkább eladtam Annána aki adott érte Kb 9000 aranyat szerintem jó üzlet volt a másik pedig az hogy elvileg ne álljak be az umani seregbe hanem elöbb öljem meg Kunárt aki elvileg áruló hát én mind a kettõnek az ellentetjét csináltam ja és harmadszor ami szerintem a leggfontosabb nem üzleteltem a 20 szintü patkánnyal akitõl valami fontos dolgot lehet venni mert nem tudtam it kell mondani az õrnek prbálkztam há és megöltem szerintem ezek elég fontos dolgok lehtnek legalábbis az utolsó szerintetek?

Azta wow! kössz! Már egy csomot kerestem de nem találtam semmi félét na igaz egyet de azért fizetni kelletvolna 500Ft ot!

envoka
Én kérdeztem, érdekel-e végigjátszás. Annyit kellett volna írnod, igen, és adtam volna a linket.
Wizardry 8 végigjátszás / .zip 1.1MB.

http://sacred2.hu/