Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
  • KH
    nem vagyok benne biztos (mármint a közvetlen kapcsolatban)...pollution?
    hát ez bizony lehet, csak fura volt, hogy mikor elkezdtem az agresszív háborút, akkor lettek morcosak a (nagy)városaimban, egyébként nem tart sokáig, de tényleg, ha valaki elkezdi, még abban a körben elfoglalom/szétverem 4-5 városát, aztán meg is tudunk egyezni a békefeltételekben

warlordon nézegetem, az első játékom, kóstolgatom

hmm, visszatérve a pollution kérdéskörre: a CIV2-ben lehetett úgy csökkenteni a kibocsátást, hogy levettem/csökkentettem a shieldek termelését
    itt így nem tudom, legalábbis nekem úgy tűnik nem megy, ami elég kellemetlen, mert termelődik mint a fene, mondjuk még abban a körben megsemmisül a szennyezés, amikor képződik, de ha a városok ezért is elégedetlenkednek (mert sajna folyamatos a pollution), akkor ebből is baj lehet

szóval lehet valamit kezdeni ezzel még a mass tranzit, meg a recycling felfedezése előtt?

aztán, vannak olyan városaim, ahol a factoryk mellett vannak coal plantjaim meg hydro plantjaim is
    a szöveg szerint a vízerőmű kiváltja a többi erőművet, na most, a városon belüli kis baloldali menübe a coal plant mellett van három kis shield, és a vízerőmű mellett nincs semmi
    ha leépítem (eladom) a szénerőmüvet, akkor sincs változás, vagy a shield azt jelenti, hogy a fenttartása kerül annyiba?
    (ez most lehet hogy kicsit zavaros lett, de remélem valaki tud válaszolni)