Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
  • EqUiNoX
    Aggyisten!

Tegnapelőtt végre meglett a gamma, régen vártam, mondanom sem kell :] Aztán tegnap, ahogy lett időm, leültem kiprobálni, ugy délután 4-5 felé. Franciákkal, egyelőre a leggyengébb fokozaton. Aztán eccer csak az órára néztem, és reggel 6 ora volt. Asszem ez mindent elárul a játékról. Elég nagy területre tett be, és nemsoká kiderült, az angolok a szomszédaim. Az eleinte kölcsönös csere bere után olyan háborut vivtunk egymással, hogy komolyan mondom, nagyon élveztem. Aztán miután leromboltuk egymást eléggé, valahogy békét kötöttünk ujra, és nekiestünk az irokézeknek :] Teccenek az ujitások, a tárgyalási része is jo lett, (mit miért ajánlasz fel), a grafika pont annyira szép, amennyire kell, nincs tullőve a célon, igy kisebb gépeknél sem lesz gond. A Fejlesztések nagyjábol maradtak, illetve most még 1700as évek derekán járok, sok ujdonsággal nem találkoztam. Egy szó mint száz, nagyon teccik a program. Ajánlom mindenkinek, aki kételkedett eddig, hogy megszerezze e. :] Na további jo napot!