Star Wars Battlegrounds
  • skorpio7
    #38
    Hát persze !

    GAMESTAR-ONLINE
    LucasArts E3 Moviek

    Az E3Coverage.com honlapra feltettek három újabb kézikamerás felvételt, ezúttal a LucasArts játékaiból. Ezen az oldalon belekukkanthattok a Rogue Squadron II-be, az Obi-Wan-ba, és a Jedi Knight 2-be is.

    2001.06.12.
    ZeroCool

    Star Wars Jedi Outcast honlap és infó

    A LucasArts tegnap bejelentett Jedi Knight II című akciójátékának már el is indult a "hivatalos honlapja", melyet itt találhattok meg. ezen felül kiderült némi infó a programról. Lássuk ezeket sorrendben:
    - harci és lopakodó küldetések
    - Quake III Arena grafikus motor
    - két online játékmód: Jedi training és co-operative csapatjáték
    Bővebb információt a jelenlegi hivatalos honlapon találhattok erről a játékról...

    2001.05.18.
    ZeroCool

    Úton van a Jedi Knight 2!

    A LucasArts hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint már készítik az egykor nagysikerű Jedi Knight című FPS játék folytatását, a Star Wars: Jedi Outcast - Jedi Knight II-t. A játék a méltán elismert Quake III egy átalakított-továbbfejlesztett változatát használja majd. Várható megjelenése 2002 tavasza. Hamarosan bővebb információt is találhattok a programról, természetesen itt, a GameStar Online-on.

    2001.05.17.
    ZeroCool

    Jedi Knight II előzetes és képek!

    A GameFirst honlapra feltettek egy rövid előzetest, a LucasArts nemrégiben bejelentett Quake 3 grafikus motorral működő third-person akciójátékából, a Jedi Knight II-ből. Ezen az oldalon a sok információ mellett megtalálhatjátok az első 5 játék közbeni képet is!

    2001.06.01.
    ZeroCool

    PCDOME
    Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II
    Fejlesztő: LucasArts
    Kiadó: Activision
    Megjelenés: 2002. nyár

    Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II

    Eljött végre a pillanat, amikor megismerhetjük a LucasArts utolsó, szám szerint hetedik bejelentését a nagy E3 alkalmából. Azért az egy kicsit elszomorító, hogy a hét készülő játék közül csupán kettő jelenik meg PC-re. A másik PC-s játékról, a Star Wars Galactic Battlegrounds-ról már korábban beszámoltunk előzetesünkben...
    ...A Jedi Outcast készítésében a LucasArts szorosan együttműködik a szintén nagy hírnevű Raven Software-rel, aminek a legígéretesebb pontja, hogy a játék a Quake III Arena grafikus motorjának továbbfejlesztett változatát használja...Reméljük, hogy a 2002 nyarára előirányzott Jedi Outcast a fejlesztés során nem jut az Obi Wan sorsára, amelyet végül nem adnak ki PC-re. Talán ezt a játékot kapjuk helyette vigasztalásul. Csak győzzük kivárni!

    HCGAMER

    2001/05/17 22:10 - Ch00ler
    Return of the Jedi



    Gondolom már mindenki rongyosra nézte a fent említett filmet. Kár, hogy DVD-n nem lehet beszerezni, az legalább nem rongyolódna. Persze csak ezért :
    Az E3 jót tett a Lucasarts mesemondójának is, mert végre hivatalosan is bejelentették a Star Wars: Jedi Outcast nevezetű gammát, ami tulajdonképpen a Jedi Knight második része, ami ugyebár a Dark Forces (de régen is volt ez már :-) második része volt :)) Van itt sorozat, csak nem látszik, hogy lenne.
    Nem bízzák a véletlenre a dolgot, mert a megvalósítással a Raven Software-t bízták meg és a motornak pedig a kvakk 3-at választották (szerencsére :-). A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt: írthatjuk tovább a többi arcot Kyle Katarn személyében. Sötét Jedi-ok is lesznek garmadával, nem kell félni.
    Lucas bácsi univerzuma ismét csak tarolni fog, hiszen ismét csak megtalálható lesz egy halom olyan cucc, ami szorosan a filmekhez kapcsolódik. Meg persze gondoskodni fognak a multiplayer kiasználásáról is. Ez jót fog tenni a forgalomnak, ugyanis....

    GAMEKAPOCS

    Leendő Jedik, figyelem!
    2001. augusztus 2, Csütörtök - Kiskis
    Néhány újabb kép látott napvilágot a Lucasarts készülő játékából, ami nem más, mint a híres-nevezetes Jedi Knight folytatása. Végre nem saját fejlesztésű engine-nel dolgoznak, hanem a Quake 3 grafikai motorját használják föl, hogy ez mennyire hasznos, arról itt kaptok bizonyítékot. Addig is: többet Erővel, mint ésszel! ;)

    Szóval csak szólj , ha esetleg még van olyan játék , amiről nem tudsz pontos információt .Szívesen körülnézek más , külföldi online újságok oldalain is ezügyben .