Star Wars Battlegrounds

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
Valaki nem tudná nekem feltölteni valahová a sw battlegroundot..az alapot??nagyon karcos lett a lemeze...már csak a clone campaign van meg
aki tud segíten az egy pm-et küldjön már.Köszönöm!

BMW Über Alles!

császtok! OOM-9 kampány, 7es pálya, grassy plains. nem tud valaki valami jó taktikát?

Nah látjátok. Jó game ez. nekem még mostt is tetszik pedig ma már még a legminimumabb játékok is jobb grafójúak de vmi tetszik benne. jól elvok vele.
Sephi
Sikeres az tuti! Aki akar az pakoja fel gyorsan a GameSpy progit es jojjon mert minden este 11 utan 1000- el multizunk!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
Idézet a PcGuru2001/12 számából JK2 - Jedi Outcast cikk:

''...Bíztató, hogy e játék esetében a készítők és a grafikus engine is külső forrásból származnak. Lehetséges, lenne, hogy ez a párosítás kell ahhoz, hogy végre sikeres Star Wars játék kerüljön a boltokba?''

Mocsy

:-))))

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Sephi
Hoppa! Viszavonom amit modtam! Ma este ugy 6 fele adtam neki meg egy esejt es jaccom es veszem eszre hogy mar 5 oraja nyomom es imadom! Ejjen a Star Wars nem csalodtam!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azért fura hogy akármilyen gagyi is, tök yol elvagyok vele :-)
Van ez így....

Sephi
Nah most jaccotam hat... kicsit megijedtem bvaz... ha aze 2001 et irunk ... oszinten a AoE jobban nezzet ki... osztan meg mit kellet igy tulbonyoritani? nem jo ez igy 😞

skorpio7
Nyugodtan mondhatom , hogy tévedsz .Ez ezerszer gagyibb alkotás .Ott jól átgondolt egységek , kerettörténet és átvezető filmek voltak .Itt meg ...
Szóval nem lehet egy lapon említeni a két alkotást .Bár ha te mindenképpen ellent akarsz mondani és ez örömet okoz neked , legyen .Bár tuti , hogy egyedül maradsz a véleményeddel .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Laalee
ez pont red allert2 szintu 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sephi
Froce vagy Force nem mindegy... tul koran van meg ijenkor geee

Sephi
A Froce commanderbe egy jo resz volt... az is amikor nezem hogy hozza la a birodalmi lepegetot es az szep es nagy es aki az utjaba al ishten ovja

skorpio7
Látom a hatás megvolt !

Rincewind
skorpio7
Azért ne vedd nagyon a szívedre a dolgot és kisírhatod a vállamon magadat , ha úgy érzed , mélyen a lelkivilágodba gázoltam .

skorpio7
Ahogy írtam !

"...ha esetleg még van olyan játék , amiről nem tudsz pontos információt..."

Szóval szívesen segítek a "nyak fölötti sötétség megvilágításában" , mert látom , hogy ilyen gondokkal küszködsz .Szóval csak tanulhatsz tőlem , mert lehet , hogy hiányosak az információid - mégokoskább .

Rincewind
, ezt hogy értsem ott a végén???
Rincewind
De komolyra fordítva a szót remélem, hogy ezt a segítséget úgy kell érteni, mint az SWG-nél, ahol a LA csak producer, mert, ha komolyan belenyúlnak a JK2-be, akkor annyi neki, mint az összes többinek az utóbbi időben...
Rincewind
Te ennyit fáradtál ez miatt? Lol
De azért majd szólok, Okoska!
Az minden igaz amit mondtok csak egyet el kell ismerni :
JOBB mint a Force Commander

skorpio7
Hát persze !

GAMESTAR-ONLINE
LucasArts E3 Moviek

Az E3Coverage.com honlapra feltettek három újabb kézikamerás felvételt, ezúttal a LucasArts játékaiból. Ezen az oldalon belekukkanthattok a Rogue Squadron II-be, az Obi-Wan-ba, és a Jedi Knight 2-be is.

2001.06.12.
ZeroCool

Star Wars Jedi Outcast honlap és infó

A LucasArts tegnap bejelentett Jedi Knight II című akciójátékának már el is indult a "hivatalos honlapja", melyet itt találhattok meg. ezen felül kiderült némi infó a programról. Lássuk ezeket sorrendben:
- harci és lopakodó küldetések
- Quake III Arena grafikus motor
- két online játékmód: Jedi training és co-operative csapatjáték
Bővebb információt a jelenlegi hivatalos honlapon találhattok erről a játékról...

2001.05.18.
ZeroCool

Úton van a Jedi Knight 2!

A LucasArts hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint már készítik az egykor nagysikerű Jedi Knight című FPS játék folytatását, a Star Wars: Jedi Outcast - Jedi Knight II-t. A játék a méltán elismert Quake III egy átalakított-továbbfejlesztett változatát használja majd. Várható megjelenése 2002 tavasza. Hamarosan bővebb információt is találhattok a programról, természetesen itt, a GameStar Online-on.

2001.05.17.
ZeroCool

Jedi Knight II előzetes és képek!

A GameFirst honlapra feltettek egy rövid előzetest, a LucasArts nemrégiben bejelentett Quake 3 grafikus motorral működő third-person akciójátékából, a Jedi Knight II-ből. Ezen az oldalon a sok információ mellett megtalálhatjátok az első 5 játék közbeni képet is!

2001.06.01.
ZeroCool

PCDOME
Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II
Fejlesztő: LucasArts
Kiadó: Activision
Megjelenés: 2002. nyár

Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II

Eljött végre a pillanat, amikor megismerhetjük a LucasArts utolsó, szám szerint hetedik bejelentését a nagy E3 alkalmából. Azért az egy kicsit elszomorító, hogy a hét készülő játék közül csupán kettő jelenik meg PC-re. A másik PC-s játékról, a Star Wars Galactic Battlegrounds-ról már korábban beszámoltunk előzetesünkben...
...A Jedi Outcast készítésében a LucasArts szorosan együttműködik a szintén nagy hírnevű Raven Software-rel, aminek a legígéretesebb pontja, hogy a játék a Quake III Arena grafikus motorjának továbbfejlesztett változatát használja...Reméljük, hogy a 2002 nyarára előirányzott Jedi Outcast a fejlesztés során nem jut az Obi Wan sorsára, amelyet végül nem adnak ki PC-re. Talán ezt a játékot kapjuk helyette vigasztalásul. Csak győzzük kivárni!

HCGAMER

2001/05/17 22:10 - Ch00ler
Return of the Jedi

Gondolom már mindenki rongyosra nézte a fent említett filmet. Kár, hogy DVD-n nem lehet beszerezni, az legalább nem rongyolódna. Persze csak ezért :
Az E3 jót tett a Lucasarts mesemondójának is, mert végre hivatalosan is bejelentették a Star Wars: Jedi Outcast nevezetű gammát, ami tulajdonképpen a Jedi Knight második része, ami ugyebár a Dark Forces (de régen is volt ez már :-) második része volt 😊) Van itt sorozat, csak nem látszik, hogy lenne.
Nem bízzák a véletlenre a dolgot, mert a megvalósítással a Raven Software-t bízták meg és a motornak pedig a kvakk 3-at választották (szerencsére :-). A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt: írthatjuk tovább a többi arcot Kyle Katarn személyében. Sötét Jedi-ok is lesznek garmadával, nem kell félni.
Lucas bácsi univerzuma ismét csak tarolni fog, hiszen ismét csak megtalálható lesz egy halom olyan cucc, ami szorosan a filmekhez kapcsolódik. Meg persze gondoskodni fognak a multiplayer kiasználásáról is. Ez jót fog tenni a forgalomnak, ugyanis....

GAMEKAPOCS

Leendő Jedik, figyelem!
2001. augusztus 2, Csütörtök - Kiskis
Néhány újabb kép látott napvilágot a Lucasarts készülő játékából, ami nem más, mint a híres-nevezetes Jedi Knight folytatása. Végre nem saját fejlesztésű engine-nel dolgoznak, hanem a Quake 3 grafikai motorját használják föl, hogy ez mennyire hasznos, arról itt kaptok bizonyítékot. Addig is: többet Erővel, mint ésszel! 😉

Szóval csak szólj , ha esetleg még van olyan játék , amiről nem tudsz pontos információt .Szívesen körülnézek más , külföldi online újságok oldalain is ezügyben .

Rincewind
SWG-t
Rincewind
Az Outcastot a Raven készíti! Az AWG-t a Verant! 😄
A LucasArts-nak már semmi nem adjas vissza a régi hírnevét...
RangeR
Emberek,ez a játék valami vicc lehet csak😊Mikor megy a vuki munkás és halat meg fát porszívózik😊Na elég is volt hirtelen...Gyorsan töröltem.

magus
Vagy esetleg a Monkey Island 5(ha készül)

skorpio7
Én már csak egy reményt látok , hogy a "Jedi Knight II - Outcast" fogja visszahozni , a már teljesen fényét vesztett Lucasarts nevet .Az tényleg olyan játék lesz , amit a képek és előzetes ismertetések alapján ,már mindenki türelmetelenül vár .Remélem , hogy lesz belőle demó is egy próba elejéig . 😊

skorpio7
Szerintem , ha kicsit visszaolvasol , akkor láthatod , hogy a Stronghold-ot 99%-ban dicséri mindenki és tényleg ezerszer jobb , mint az AoE2 és társai .DE EZ !?! Itt pont fordított a százalékos arány és ha pl. beleolvasol a hasonló PCDOME-os topic-ba is , hát sok dicséret hmmm ... dicséret !?!?
Szóval erről ennyit .

Sephi
Jo pont ez volt a Stronghold topicba is hogy hujesek meg csunya meg baramosag oszt a francot mert en szerintem a Stronghold veri a Age of empiret de meg hogy! Mar latom hogy ez is kerva jo lesz

I.C.ram
egy rakas szar!
skorpio7
Nem !

skorpio7
Nem rossz ötlet , de szerintem még túl korai lenne .

Rincewind
Csináljatok egy külön Topicot a JK II - Outcastnak!
Hmuda
(Ne szívd mellre)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
Ja olvastam PCGAMER-ben a leírását. Hát ember grafika gyönyöű lesz. És állitolag a gameplay is jo.

skorpio7
Ezért csak egyvalami járhat !

skorpio7
Ezért csak egyvalami járhat !

Rincewind
Haha! Ilyen kis hülyeségen ennyit... Igazad van no, de azért...
Hmuda
Kérlek bocsáss meg nekem! Igérem többet nem fordul elő! KÖNYÖRÜLJ!!!

skorpio7
"...Nem tudom, ezek után tudnak-e akkorát alkotni az Outcasttal, vagy az SWG-vel, hogy kilábaljanak a saját hülyeségükből. Remélem igen..."

Hát ebből csak a mondatból csak a sima Outcast olvasható , de én jól ismerem ezt a játékot , és igencsak meglepődtem , hogy ugyan mi köze lehet a Lukasarc-nak hozzá !? Szerencsésebb lett volna a Jedi Knight II elnevezés használata , mert így még véletlenségből sem kavar be semmi az elnevezésekbe .

Rincewind
Miért, ki keverte össze???
skorpio7
Az lehet , de te is ismered ugye a sima Outcast és a most készülő Outcast 2 programot .Jobb nem összekeverni a 2 különböző game-t .

Rincewind
Felturbózott Quake 3 motor! Jóhogy jó lesz 😊
Rincewind
A Jedi Knight II neve hivatalosan : Jedi - Outcast!
Hmuda
Brutális lesz a grafikálya:

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt a Raven csinálja és nem a LA.

Hmuda
A Jedi Outcastra. Asszem ez a neve. De ha nem akkor sorry.
Asszem a JK3.

skorpio7
Hát az kizárt , mert már GOLD a játék és semmi változtatás nem történik már rajta .Szóval egy nagy bukta az egész szerintem .

skorpio7
Hmuda !
Ez azért dúrva ! OUTCAST ???
Mi köze a Lukasarc-nak az Outcast-hoz ???
Még jó , hogy semmi , mert azt is elszúrnák .Esteleg nem a Jedi Knight II -re gondoltál ?

magus
Lehet hogy a megjelénisig ezeket kijavítják...

Oldal 1 / 2Következő →