• Seldon
    Kakao Te írtad, hogy "Softmodem" ...

A szolgáltatót nem akarom égetni. Csaknem egy egész hónapon keresztül ötször gyorsab volt XP-n (5 kb/s) a letöltés, mint ME/98/95 (1 kb/s) alatt. Nem csak nekem. Legalább 3 másik felhasználó is ugyanezt tapasztalta. A rossz nyelvek szerint így akarták az XP-t favorizálni. Szerintem az egyik "topos" állított el valamilyen paramétert, amiről nem is sejtette, hogy mi lesz a következménye. Szegény "nem topos" felhasználóként a "tehénpásztorkodás" közben törhettettem a fejemet, hogy mi a megoldás. Szerencsére az XP kisegített ...

Egyébként Kakao ugye már Te is több hónapja használod a Windows XP-t. Legalább 10 különböző gépre telepítetted. Kipróbáltad néhány hálózatban. Tanulmányoztad rajta egy sor program működését. Értékelted az IP-s rendszerét. Többféle tűzfalat és víruskeresőt kipróbáltál alatta. (Tovább nem sorolom, így is hosszú lettem.) Ezek után alakult ki a negatív véleményed ...

Arra nem is akarok gondolni, hogy csak olvastad valahol: "Megjelent hozzá 20 Mb javítás!" ...