Furcsa mod nekem is meg ismeroseimnek is rogton mindent felismert... nekem kett kattintas volt az egesz. Elso az volt hogy akarom e instalallni, masodik meg az, hogy irjam már be ugyan a kódom... meg csak felbontast sem kellet atalitani ;) - szal nekem nem olyan cuccaim vannak, amelyek mindne masodik szamitogepen (nem ugy ertem, hogy ilyen dragak, csak viszonylag ritkak, pl nem creative, hanem yamaha hangkartya stb.). Naszoval nekem mindnet felismert... erdekes gepede lehet mit mondjak.
Furcsa mod nekem ment rendesen a halo, es minden altalam ismert progi ment ami a gepemen van,es van koztuk tobb eves is (half-life/cs).
Share Ware: egyetertek azzal, hogy javulnak a cuccok - vagy nem. Elsosorban managment a hibas, ok mondjak meg mikor van kesz, nem programozok :(.
JZO: Egybknt igaz, XP nem hozott belsosegegben tul sok ujitast win2khoz kepest... design viszont szep, es nemtom kinek miert lassu nekem 700-al, 448mb-al, ugy hogy mellete a photoshop, dreamweaver meg vagy 5-6 ie ablak, + winamp, icq, messenger etc.etc.etc, elvesz csomo rendszer ero forrast, nem ereztem, hogy "lassu lett volna". Ha meg neked tenyleg lassu, akkor vadg kukaba a geped, mert az en 700.som megeszi a te ezernemtom háyszáz mhz-s geped...